Oldal frissítése

Crucial 4GB DDR3L 1866MHz CL13 Dual Voltage Single Ranked

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crucial 4GB DDR3L 1866MHz CL13 Dual Voltage Single Ranked

A Crucial 4GB-os rendszermemóriája a fejlett Dual Voltage technológiával van felszerelve, melynek hála két módban is képes működni: 1.35 V és 1.50 V. Az 1.35 V-os gazdaságos módot a DDR3L címke jelzi, mely alacsony feszültséget jelent. Az olyan alaplap vagy processzor mely valamilyen oknál fogva nem kompatibilis az egyik móddal, egyszerűen használhatja a másik módot. Ettől függetlenül a memóriarendszer ugyanúgy fog működni. Ez a megoldás akkor hasznos, amikor megnövelt kompatibilis szükséges a kívánt modul feszültségével.

Látogasson el a gyártó honlapjára, hogy ellenőrizze rendszere kompatibilitását a memória modullal. A Crucial 100%-os kompatibilitást garantál a listázott termékekkel. Minden egyes eszköz egy szigorú minőségi és teljesítmény teszten megy keresztül. A Crucial márka fokozatosan nyerte el hírnevét mint erős piaci versenytárs, hála a minőségi és hatékony memóriarendszereinek.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 4 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 866 MHz
Időzítés CL13

Interfész

Feszültség 1,35 V
Egyéb jellemzők Duplafeszültség
Kód:  CR516c6
Termékszám:  CT51264BD186DJ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20