Oldal frissítése

Crucial 32GB KIT DDR4 2133MHz CL15 Single Ranked x8

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crucial 32GB KIT DDR4 2133MHz CL15 Single Ranked x8

Modern alkatrészeket keresel a számítógépedhez? Ha igen, akkor megfelelő helyen jársz, mert nálunk megtalálhatod a legmagasabb minőségű rendszermemóriákat a Crucialtől. Ez a hihetetlenül gyors és nagy teljesítményű memória képes lesz boldogulni a legkülönfélébb alkalmazással és programmal. Nem igényel külön BIOS beállítást és program telepítést, így a beüzemelése valóban könnyen történik és ezáltal kihasználhatja a teljes rendelkezésre álló teljesítményt. Ezek a modulok tökéletes időzítéssel, maximális kompatibilitással, minőségi kialakítással és megnövelt sebességgel büszkélkedhetnek, amit minden játékos és felhasználó értékelni fog.

Kiemelt jellemzők

  • PC rendszermemória
  • Gyors adatátviteli sebesség a DDR4 technológiának köszönhetően
  • Egy darab külön címezhető területtel rendelkezik (Single Rank)
  • Optimalizálva van processzorokhoz és új generációs platformokhoz
  • Akár 40%-al kevesebb energia felhasználás
  • Sávszélesség növelése akár 32%-al

PCI busszal való gyors kommunikáció

A DDR3 közvetlen utódjaként valóban minden igényes felhasználót kielégít. A legújabb számítógépekhez lett megtervezve, amelyek alaplapjai támogatják a DDR4 szabványt. Előnyei a modern technológiából és kialakításból származnak. A DDR4 architektúra lehetővé teszi az egyszerűbb PCI busszal való kommunikációt, valamint megnövelt tűszámú csatlakozóval rendelkezik. A csatlakozók úgy lettek átalakítva, hogy ne lehessen csatlakoztatni nem kompatibilis alaplapokkal. A modul 2133 MHz (PC4-17000) frekvencián képes működni, valamint CL15 időzítéssel rendelkezik 1,2 V maximális feszültség mellett. Ennek köszönhetően kevesebb energiát fogyaszt, és jóval kisebb hőkibocsátással rendelkezik. A csomagban négy modul található, összesen 32 GB kapacitással. 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 32 GB
A csomagban található modulok száma 4 db
A szett a következőkre alkalmas Quad-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 133 MHz
Időzítés CL15

Interfész

Feszültség 1,2 V
Egyéb jellemzők Unbuffered
Kód:  CR550g6b
Termékszám:  CT4K8G4DFS8213
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20