Oldal frissítése

Crucial 2GB DDR2 800MHz CL6 ECC Unbuffered

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Crucial 2GB DDR2 800MHz CL6 ECC Unbuffered

A Crucial memória modul a szerver teljesítményének növelésére szolgál multitasking, vagy bonyolult feladatokat végzése esetén. Ezt a modul kifejezetten bizonyos szerverekhez tervezték. A gyártó honlapján könnyen megtalálhatod, hogy milyen rendszerekkel kompatibilis a memória. Ez egy kiváló választás, ha szervered memóriáját szeretnéd bővíteni - különösen akkor, ha nagy teljesítményre van szükséged adatok betöltéséhez és különböző programok futtatásához.
AzECC technológia átláthatóan és valós időben figyeli a memóriában tárolt adatok integritását. Képes megtalálni és kijavítani a hibát egy bitben, valamint két bitben megtalálni a hibát. Néhány memória vezérlő az ECC memóriával együttműködve képes kijavítani a nagyobb hibákat is. A legtöbb szerver alaplap ECC támogatással rendelkező memóriát igényel. Együttműködve a paritásellenőrzővel, a memória az összes átvitt adatot tudja ellenőrizni. A paritás, azaz valamely bitvektorhoz rendelt redundáns bit (paritásbit), amely a bitvektor átvitelénél a vevőoldalon hibajelzést tesz lehetővé és ellenőrizni tudja a továbbított adat hitelességét.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 2 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 800 MHz
Időzítés CL6

Interfész

Feszültség 1,8 V
Egyéb jellemzők ECC, Unbuffered
Kód:  CR8778f
Termékszám:  CT25672AA80EA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20