Oldal frissítése

Crucial 16GB KIT DDR4 3000MHz CL15 Ballistix Tactical

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crucial 16GB KIT DDR4 3000MHz CL15 Ballistix Tactical

A Crucial bemutatja a Ballistix Tactical memóriamoduljait, amelyeknek minden gamer, overclocker és PC rajongó örülni fog. Ez a rendszermemória megadja a konfigurációd számára azt a csúcsminőségű megoldást, amely nagymértékben megnöveli annak a teljesítményét, illetve növeli a válaszidejét, még számos egyidejűleg megnyitott alkalmazás esetén is. Mindezek mellett ezen memóriamodulok pedig még egy időtlen és ragadozós designnal is büszkélkedhetnek, amely minden átlátszó oldalfallal rendelkező számítógépház ékévé válik. 

Legfontosabb jellemzők

  • ragadozós designnal is büszkélkedhetnek, amely minden átlátszó oldalfallal rendelkező számítógépház ékévé válik
  • mindkét memóriamodul teljes kapacitása eléri a 16 GB-ot
  • a DDR4 modul az elődjeihez képest nagyobb teljesítménnyel és jobb hatásfokkal büszkélkedhet
  • a passzív hűtés hatékonyan vezeti el a hőt
  • a modul sebessége 3000 MHz-es

A legjobb a konfigurációd számára

Ebben a szettben megtalálható két darab 8 GB-os memóriamodul, amelyek a konfigurációdhoz a DDR4 slotokon keresztül csatlakoznak. Ennek köszönhetően végre átléphetsz minden határt, amelyet az előző konfigurációd során az előző generációs DDR3-as rendszermemóriák elédgördítettek, ugyanis a DDR4 memóriamodulok már nagyobb adatátviteli sebességgel és energetikai hatásfokkal rendelkeznek. Mindezt pedig jól megspékeli a passzív hűtés, amely hatékonyan gondoskodik a tökéletes hőelvezetésről.

Az Intel XMP 2.0 technológia lehetővé teszi a rendszermemóriák automatikus overclockingját. Az adatok ideiglenes tárolását és a velük való munkát a 16 GB összkapacitás segíti. A memóriamodulok 3000 MHz-es sebességgel rendelkeznek, miközben sebességük 2666 MT/s-en kezdődik. A DDR4 (PC4) slot sávszélessége 24 000 MB/s. Ezek az UDIMM típusú rendszermemóriák 1,35 V-os tápellátást igényelnek, és bírják a CL15 időzítést is.

 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 2 db
A szett a következőkre alkalmas Dual-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 3 000 MHz
Időzítés CL15

Interfész

Feszültség 1,35 V
Egyéb jellemzők Unbuffered, XMP 2.0
Kód:  CR552c4a
Termékszám:  BLT2C8G4D30AETA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20