Oldal frissítése

Crosley Voyager - Grey

4,0 14 értékelés
38 690 Ft

Crosley Voyager - Grey

Crosley Voyager lemezjátszó

A Crosley Voyager egy jól megmunkált, szürke színű lemezjátszó, amely retro dizájnjával és a könnyű kezelhetőséget biztosító hordtáskájával fog örömet okozni. A lemezjátszó 3 lejátszási sebességet kínál, és a felső fedél könnyen lezárható a végső védelem érdekében.


Crosley Voyager Grey

A Crosley lemezjátszó 3 lejátszási sebességet kínál

A Crosley Voyager lemezjátszó kínál 3 lejátszási sebességet kínál, 33,3, 45 vagy 78 fordulat/perc mellett. A Crosley Voyager precíziós megmunkálású karral rendelkezik a maximális simaság érdekében, amely egy rendkívül tartós és megbízható tűvel is rendelkezik. 

Crosley Voyager Grey

A Crosley Voyager Bluetooth lejátszást is kínál

A zene könnyű lejátszása érdekében a Crosley Voyager lemezjátszó Bluetooth technológiával is rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli zenelejátszást. A Crosley Voyager lemezjátszót praktikus kezelőszervek jellemzik a hangerő vagy a lejátszási sebesség egyszerű és gyors módosításához. 

Crosley Voyager Grey

A Crosley Voyager beépített hangszórókkal rendelkezik

A Crosley Voyager lemezjátszó 5 W-os teljesítményű beépített hangszórókkal rendelkezik, amelyek tiszta, kiváló minőségű hangzást biztosítanak minden helyzetben. A zenehallgatás maximális élvezete érdekében a fejhallgató egy 3,5 mm-es csatlakozónkeresztül csatlakoztatható a Crosley Voyager lemezjátszóhoz. A külső eszközök csatlakoztatásához RCA kimeneti csatlakozók is rendelkezésre állnak. 

Crosley Voyager Grey

Retro bőrönd design

 A klasszikus stílus minden rajongóját leveszi a lábáról az elegáns retro design szürke színben, amelynek köszönhetően a Crosley Voyager lemezjátszó nagyon jól illeszkedik bármely hálószobába vagy nappaliba. A minimalista kialakításnak köszönhetően a Crosley Voyager kezelése nagyon egyszerű, és a táska könnyen hordozható, így bárhová magaddal viheted. 

Crosley Voyager Grey

A Crosley Voyager lemezjátszó legfontosabb jellemzői


    • Beépített hangszórók
    • Fejhallgató-csatlakozás 3,5 mm-es jack-csatlakozón keresztül
    • Kompakt hordtáska kialakítás
    • Retro design szürke színben
    • Bluetooth technológia
    • Praktikus vezérlés
    • RCA kimeneti csatlakozók
    • 3 lejátszási sebesség (33,3, 45 és 78 rpm) /min)
    • Kar kiváló minőségű és tartós tűvel
    Crosley Voyager Grey

    Választható sebesség

    Amikor zenét hallgatsz a Crosley Voyager lemezjátszón keresztül, értékelni fogod a 3 különböző lejátszási sebességet. Választhatsz 33,3, 45 vagy 78 fordulat/perc között, hogy a sebességet tökéletesen  preferenciáidhoz igazíthasd.

    Crosley Voyager Grey

    Elegáns design

    A Crosley Voyager lemezjátszó lenyűgöz szürke színű, elegáns retro dizájnjával. A hordtáska kialakításának köszönhetően a lemezjátszó könnyen hordozható, így egyszerűen bárhová magaddal viheted. A táska egyben a Crosley Voyager lemezjátszó sérülése elleni védelemként is szolgál.

    Crosley Voyager Grey

    Minőségi zenehallgatás

    A maximális hangminőség érdekében a Crosley Voyager lemezjátszó beépített 5 W-os hangszórókkal rendelkezik. A tiszta és sima hangzást a kiváló minőségű és tartós tű, és a precízen megmunkált kar is biztosítja.

    Crosley Voyager Grey


    Paraméterek

    Alapvető paraméterek

    Előerősítő Beépített
    Hajtás Szíjas
    Vezérlés Félautomata

    Tulajdonságok és funkciók

    Lejátszható formátum LP
    Fordulatszám (f/p) 33,3, 45, 78
    Csatlakozás Bluetooth, RCA kimenet, 3,5 mm jack kimenet
    Tulajdonságok Hangszórókkal
    Kartípus Egyenes szárú kar
    Design Modern

    Hangszedő

    Hangszedő típusa Piezoelektromos (kerámia, kristály)

    Fizikai adatok

    Szélesség 295 mm
    Mélység 360 mm
    Magasság 140 mm
    Tömeg 4,16 kg

    Szín

    Szín Szürke
    Kód:  CROSLa21
    Jótállás: 24 hónap
    Termékszám:  CR8017B-GY

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB20