Oldal frissítése

Crockpot SCV400RD piros

4,6 50 értékelés
22 590 Ft

Crockpot SCV400RD piros

CrockPot SCV400RD
 

Új trend a főzésben

A lassú főzés jelenleg az egyik új fözési trend. A lassú főzéssel az ételeknek erősebb ízük lesz, akkor is, ha csak kis mennyiségű fűszert, sót használsz, és nem adsz hozzá zsiradékot. Ez lehet az ideális választás mindazok számára, akik fogyni szeretnének, és nem szeretnék magukat korlátozni az evésben. A legnagyobb előnye, hogy a főzés a lassú elektromos edényben időt takaríthat meg alacsony energiafogyasztás mellett.


Főzz elegánsan

A CrockPot SCV400RD multifunkciós edénnyel pillanatok alatt elkészíthetsz 4 adag ételt. A készülék három teljesítményfokozattal tud működni, amelyek közül kettőt a főzéshez és egyet a melegítéshez lehet használni. Az edény, elegáns piros kialakításából adódóan jól illik minden modern konyhába.


Egyszerű karbantartás

Az edényben egy egy belső 3,5 literes kerámia tál van, amely önmagában szintén alkalmas sütéshez a hagyományos és a mikrohullámú sütőkben. Az edény gond nélkül tárolható a hűtőszekrényben. Kerámia tál az edény fedelével együtt elmosható a mosogatógépben.




 

Paraméterek

Típus

Típus Lassú főző

Űrtartalom

Űrtartalom 3,5 l

Funkciók

Funkciók Mosogatógépben mosható, Mikróhullámú sütőben használható, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Hőmérséklet szabályozás, Kivehető edény, Dupla főzés

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 210 W
Lábas anyaga Kerámia
Űrtartalom 3,5 l
Kód:  EAZ7105
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SCV400RD red
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15