Oldal frissítése

November 1-én, vasárnap budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban ezen a napon is kényelmesen vásárolhatsz.

CrockPot SCCPBPP605

39 390 Ft
38 990 Ft
30 700 Ft áfa nélkül

CrockPot SCCPBPP605

CrockPot SCCPBPP605
 

Új trend a főzésben

A lassú főzés jelenleg az ételek elkészítésének egyik új trendje. Lassú főzéssel az ételek új, kifejezőbb ízt kapnak, még akkor is, ha csak kevés fűszerrel, sóval és zsiradék nélkül készülnek. Ideális választás mindazok számára, akik fogyni szeretnének, és közben nem igazán akarják visszafogni az evést. Az elektromos lassú főzőben való főzés legnagyobb előnye az időmegtakarítás és az alacsony energiafogyasztás.


Főzés eleganciával

A CrockPot SCCPBPP605 multifunkciós edénnyel rövid időn belül elkészíthetsz akár 7 adag ételt. A készülék fel van szerelve egy időzítővel és a teljesítmény háromszintű szabályozásával, amelyek közül 2 szolgál a főzésre és egy szint a melegítésre. Elegáns rozsdamentes acél designja beleillik minden modern konyhába.


Egyszerű karbantartás

Az edény el van látva egy belső kerámia tartállyal, amelynek űrtartalma 5,7 liter, és amely használható sütésnél hagyományos és mikrohullámú sütőben is. Az egész edényt problémamentesen be lehet tenni a hűtőszekrénybe. A kerámia edény és az edény fedele is mosható mosogatógépben. A könnyű kezelhetőség érrdekében a készülék lekapcsolható tápkábellel rendelkezik.

 

 
4,7
90 felhasználó értékelte
5 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Típus

Típus Edény lassú melegítéssel

Űrtartalom

Űrtartalom 5,7 l

Funkciók

Funkciók Időzítő

Lokalizáció: UK

Tulajdonságok

Teljesítmény 250 W
Lábas anyaga Rozsdamentes acél
Kód:  EAZ7100
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  SCCPBPP605-050
WEB15