Oldal frissítése

CrockPot CSC059X

4,8 23 értékelés
30 990 Ft

CrockPot CSC059X

CrockPot CSC059X a lassú főző ideális segítség minden háztartásban. A 3,5 liter térfogatú kivehető kerámia edény kapacitásának köszönhetően négytagú család számára készíthető ebéd vagy vacsora benne. Az edényt különállóan ishasználhatodmelegítéshez hagyományos, vagy mikrohullámú sütőben. Az edény vezérlése intuitív, digitális, így a a főzőprogramok szabályozása igazán egyszerű. 2 főzési fokozat közül választhatsz, amelyek hosszukban és intenzitásukban térnek el egymástól. A programkínálat része egyélelmiszerhőmérséklet megőrző mód, és egy felmelegítő mód.

A CrockPot CSC059X lassú főző legfontosabb jellemzői

  • Fazék lassú főzéshez
  • Kivehető, 3,5 literes kerámia edénnyel
  • Intuitív digitális vezérlés
  • Két, hosszukban és intenzitásukban eltérő főzési fokozat
  • Hőmérsékletmegtartó üzemmód
  • A főzés időtartama 30 perc és 20 óra közti lehet
  • A képernyő megjeleníti a hátralévő főzési időt 
  • A CrockPot CSC059X fedele üveg
  • Az edény és a fedél mosogatógépben mosható
  • Színkivitel: réz- ezüst

Ínycsiklandozó ételek készítéséhez

CrockPot CSC059Xlehetővé teszi a főzési idő egyedi beállítását 30 perc és 20 óra között. A kijelzőn megjeleníti a hátralévő főzési időt, aminek letelte után az edény automatikusan átvált az ételt melegen tartó üzemmódra. A fazék üvegfedéllel ellátott, ami egyszerűen felnyitható, haszeretnédmegnézni az ételt. Karbantartása szintén gyerekjáték, hiszen a tartály és a fedél kényelmesen tisztítható mosogatógépben. A CrockPot CSC059X lassú főzővel a végeredmény mindig tökéletes és ínycsiklandozó.

Térfogata:
3,5 l

Méretei:
32,7 × 32,3 × 27,5 cm

Tömege:
3,5 kg


Paraméterek

Típus

Típus Lassú főző

Űrtartalom

Űrtartalom 3,5 l

Funkciók

Funkciók Mosogatógépben mosható, Mikróhullámú sütőben használható, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Kijelző, Auto kikapcsolás, Hőmérséklet szabályozás, Kivehető edény, Dupla főzés

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 210 W
Lábas anyaga Kerámia
Űrtartalom 3,5 l
Kód:  CRPPH712
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CSC059X

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20