Oldal frissítése

CrockPot CSC025X

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CrockPot CSC025X

CrockPot CSC025X
 

A főzés legújabb trendje

A lassú főzés jelenleg a legújabb trend az ételkészítésben. A lassú főzés az ételből új, erőteljesebb ízeket hoz ki, az elkészítéshez elég kevés fűszer, só, és nincs szükség zsírra. Ideális olyanoknak, akik szeretnének fogyni. Az elektromos lassú főző legnagyobb előnye az, hogy használatával időt és energiát takaríthatsz meg.


Főzz elegánsan

A többfunkciós CrockPot CSC025X edényben 4 személyre főzhetsz. A készülék teljesítményét három fokozatban állíthatod, ezek közül kettő a főzéshez, egy pedig melegítésre szolgál. Az elegáns rozsdamentes acél készülék valamennyi háztartásban remekül mutat.


Karbantartása egyszerű

A készülék belső kerámiaedénye 3,5 literes, használhatod sütőben és mikróban is. Az edényt a hűtőben is tárolhatod. Az edény és a fedő mosogatógépben mosható. A háromdarabos készletben különleges merőkanalakat is találsz.




 

Paraméterek

Típus

Típus Lassú főző, Multicooker

Űrtartalom

Űrtartalom 3,5 l

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet megtartása

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 210 W
Lábas anyaga Kerámia
Űrtartalom 3,5 l
Kód:  CROPH002
Termékszám:  CSC025X
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20