Oldal frissítése

CreoPop Temperature Sensitive Ink - kék/átlátszó, zöld/sárga, lila/kék

Kiegészítők a termékhez

CreoPop Temperature Sensitive Ink - kék/átlátszó, zöld/sárga, lila/kék

Élvezze a szabadidőt tele kreatív kifejezésekkel, művészi alkotásokkal vagy pedig hozzon létre őrült, háromdimenziós tárgyakat a CreoPop 3D tollak segítségével. Az ezzel az eszközzel eltöltött időt mindenki élvezni fogja, és mindezt függetlenül az életkortól, a szakmától vagy a nemtől. 

Hagyja, hogy a művészi kreativitása egy papírra vagy az asztalra kerüljön egy olyan szín segítségével, amelyet egy mágikus tollba kell beletölteni. Egyetlen érintéssel minden lehetséges karakter és őrült ötlet életre kelhet úgy, mintha egy mágikus pálcát mozgattunk volna meg. A csomagolásban három darab tinta található, amely hosszú órákig kitart. A termék kicserélése egyszerű és intuitív. Ha felmelegíti ezeket a tintákat, akkor soha nem látott színváltozásokat tapasztalhat meg. A kék átlátszóra, a zöld sárgára és lila pedig kékre változik át.

Színek:
Kék - átlátszó, zöld - sárga és lila - kék

Mennyiség:
3 darab

 

Paraméterek

Szín

Szín Lila, Kék, Zöld
Kód:  DF525i
Termékszám:  JS0008

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05