Oldal frissítése

CREMESSO Viva B6 Volcano Black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CREMESSO Viva B6 Volcano Black

Készítsd el a kávédat barista minőségben, akár otthon is, a Cremesso Viva b6 Volcano kapszulás kávéfőző segítségével. Az elegáns, kompakt méretű kávéfőző meg fog lepni kivételes technológiájával. A gép 19 bar nyomású mechanizmussal rendelkezik, amelynek köszönhetően tökéletes minőségű kávét készít. Kiváló a készülék előmelegítő funkciója is, amely legelőször indul el és előmelegíti a vizet az optimális hőmérsékletre, mielőtt elkészíted a kávét. Ha nem akarsz sokat várni egy csésze kávéra, akkor értékelni fogod a Cremesso gyorsaságát is, mivel bekapcsolást követően 15 másodperc alatt készen áll a használatra.

A CREMESSO Viva b6 Volcano Black kapszulás kávéfőző főbb jellemzői

  • Cremesso Viva b6 Volcano Black kapszulás kávéfőző
  • Alkalmas kávé és tea készítéséhez
  • Időzítés az aroma jobb kifejezéséhez
  • Finomabb, aromásabb kávé
  • Speciális gombok teafőzéshez
  • Vízszintellenőrzés
  • Cremesso Viva b6 elegáns, fekete színben

Több íz = még jobb kávé

A Cremesso Viva b6 Volcano Black világszerte elsőként büszkélkedhet a kapszulás kávéfőző technológiában időzítéssel az aroma markánsabb kifejezéséhez. A rövidke szünet elő-főző hatást eredményez, amely lehetővé teszi, hogy az eszpresszó vagy a ristretto a korábbinál még zamatosabb legyen, így élvezheted az igazán tökéletes kávét. Az opcionális szivattyúvezérlésnek köszönhetően a kiváló minőségű aromás íz a lungo kávéval is elérhető.

A Cremesso nemcsak kávé, hanem tea is

A Cremesso Viva b6 Volcano Black kávéfőző a tea szerelmeseinek is ajánlott. A kávéfőzőnek két speciális gombja van, amelyekkel erős fekete vagy világosabb gyümölcsteát készíthetsz. A gombokhoz eltérő vízhőmérséklet - 89 és 85 °C, valamint a forraló funkció tartozik.

A vízszint ellenőrzése

Többé nem kell magad ellenőrizned, hogy van-e elegendő víz a kávéfőző tartályában. A Cremesso Viva b6 intelligens vízszint-szabályzó funkcióval rendelkezik, így mindig figyelmeztet, ha a víztartály üres.

Méretek:
33 x 13 x 23,3 cm

Súly:
3,2 kg

Víztartály térfogata:
0,8 l


Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 455 W
Szivattyú nyomása 19 bar
Víztartály űrtartalma 0,8 l

Méret & súly

Mélység 33 cm
Szélesség 13 cm
Magasság 23,3 cm
Tömeg 3,2 kg
Max. magasság a csésze számára 14 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  CREKK817
Termékszám:  7617014163817
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10