Oldal frissítése

Creative WP-350

4,0 33 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative WP-350

A vezeték nélküli Creative WP-350 Bluetooth a népszerű WP-300 modell utódja, de számos fejlesztést tartalmaz. Fel van szerelve beépített, láthatatlan mikrofonnal, amely lehetővé teszi a hívások fogadását zenehallgatás közben is. Amikor a mobiltelefon csörög, akkor egyszerűen egy univerzális, érintéses gombbal fogadhatja a hívást.
Apt-X codec biztosítja a Bluetooth technológiájának jobb hangminőségét. A kivételes sztereó hangnak és az egyszerű csatlakoztatásnak köszönhetően könnyen összekötheti sztereó készülékével. Érezheti a zenék és filmek élethű hangzását kiváló audió és videó szinkronizálással, Apt-X technológa segítségével, mint a Creative ZiiO tablet, az új Apple Mac mini és iMac készülékeknél. A PC-adapter Creative BT-D1 ugyancsak támogatott, használhatja számítógépekkel, amelyek nem rendelkeznek beépített Bluetooth vezérlővel. Az iPad, iPhone és iPod készülékek számára csak vásároljon egy Bluetooth Creative BT-D5 adaptert, és a készülék távirányítóvá válik.
Behangolt neodímium meghajtók biztosítják a rendkívüli hangminőséget. A zenéket és a telefonhívásokat tisztán és torzítás nélkül hallhatja. Értékelni fogja a kényelmes, párnázott fülpárnákat, amelyek tökéletes kényelemet biztosítanak zenehallgatáshoz és barátokkal való beszélgetéshez. A fülpárna leszedhető, a fejhallgató hátizsákban vagy táskában tárolható.
Opcionális tartozékok:
Vezeték nélküli USB Bluetooth Creative BT-D1 (külön megvásárolható)
Bluetooth Creative BT-D5 iPad, iPod és iPhone készülékekhez (külön megvásárolható)

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JP319o
Termékszám:  51EF0490AA001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15