Oldal frissítése

Creative WP-250

3,6 22 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Creative WP-250

Vezeték nélküli fejhallgató Creative WP-250 egy nagyszerű eszköz a kényelmes kihangosított kommunikáció, hanem a kiváló minőségű sztereó zenét az aktív sport. Építése a fülek a menedzsment a kábel a nyak mögött van kialakítva a mai aktív életmódot. Ennek köszönhetően lesz fülhallgatók szilárdan ül során semmilyen fizikai tevékenységet. Azt is fel vannak szerelve egy beépített láthatatlan mikrofon, amely torzításmentes hangzás beszélgetés közben a telefon.
Bluetooth kapcsolat vázák megszabadulni akadályok, például formájában kusza kábelek. Így koncentrálni a képzés és ásni a tiszta hangok a zene. Fejhallgató ideálisan használható mobiltelefonok és MP3 lejátszók, amelyek támogatják a sztereó zenét Bluetooth-kapcsolaton keresztül. Azt is vezérelhetik alapfunkcióit lejátszás, szünet, vagy hagyja nyomait. A teljesen feltöltött akkumulátor legfeljebb hat óra folyamatos zene vagy beszéd - bőven elegendő időt az edzés vagy sétálni a városban.
Jönnek szilikon, fülbe betétek három méretben, így mindenki ült a fülében, mint lehetséges. Alkalmazkodó nyak sáv alakú memória biztosítja, hogy a fejhallgató elfér még szorosabb. Ha a számítógép rendelkezik Bluetooth, ne aggódj. A kétirányú vezeték nélküli átvitele a hangot, a kommunikáció csak vesz egy vezeték nélküli Bluetooth USB Adapter Creative BT-W1.
A csomag tartalma:
WP-250 Headset
1 pár szilikon betétek, fülbe méretben (S, M, L)
USB töltőkábel (1 m)
Kód:  JP319k
Termékszám:  51EF0480AA001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10