Oldal frissítése

Creative Super X-FI AIR C

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative Super X-FI AIR C

A zenekedvelők biztosan egyetértenek abban, hogy a fejhallgatók esetében a komfortos viselet ugyanolyan fontos, mint a kiváló hangzás. Zárt felépítésének köszönhetően remekül szigeteli el a környező hangot. Egy integrált mikrofonnal is kiegészítették. A(z) 20 Hz és 20000 Hz közötti frekvenciatartomány pontosan reprodukál bármilyen hangeffektust, legyen az apró nesz vagy óriási robaj.

A(z) Creative Super X-FI AIR C fülhallgató fontosabb paraméterei

  • Súlya nem több mint: 318 g
  • Népszerű fekete szín
  • Impozáns 7.1-es térhangzás
  • Színes RGB háttérvilágítás
  • Beépített hangerőszabályzó gombok

A(z) Creative Super X-FI AIR C mikrofonja

Az FPS játékok szerelmesei bírni fogják a szolid mikrofont. A(z) Creative mikrofonja optimális kapcsolatot ígér az olyan alkalmazásokon keresztül, mint a Teamspeak vagy a Skype. Levehető konstrukciója végképp nem zavaró kedvenc zeneszámaid hallgatása közben.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JP326q7
Termékszám:  70GH040000000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10