Oldal frissítése

Creative Sound BlasterX SIEGE M04

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative Sound BlasterX SIEGE M04

Ez a gaming egér, amely képes döntő előnyhöz juttatni a riválisokkal szemben, a játékosok szokásainak és preferenciáinak hosszú éveken át történő kutatásának az eredményeként született meg. A Sound BlasterX Siege integrálja a tervezési, ergonómiai és technikai részleteket. 12000 DPI felbontás, 1000 Hz-es frissítési frekvencia, 7 programozható gomb és opcionális háttérvilágítás, mindez és még sok más is segít a győzelem elérésében.

Legfontosabb jellemzők

  • Professzionális gaming egér
  • Akár 12000 DPI felbontású LED érzékelő
  • Nagyon gyors reagálás
  • 3 gombbal kiválasztható felbontás
  • Tökéletes ergonómikus forma
  • Aurora LED háttérvilágítás

A tökéletes győzelemért

Az egér alapja a pixart vezető PMW3360 LED érzékelője 32 bites driverrel, 1000 Hz-es frissítési frekvenciával, 12000 DPI natív felbontással és beépített kurzor mozgás előrejelzéssel. Az érzékelő felbontása 200 és 12000 DPI között állítható be, az egérrel három értéket lehet menteni, amelyeke a speciális billentyűk segítségével átkapcsolhatók egymás között, attól függően, hogy például közelharci, közepes és hosszú távolságokra van szükség. A magas frissítési sebesség azt jelenti, hogy a számítógép azonnal ismerni fogja minden mozdulatod, és így döntő fölényed lesz a riválisaid ellen.

Fejlődés az innováció révén

Amellett, hogy a Sound BlasterX Siege-t egy csúcsminőségű játékvezérlő, egyéb olyan elemeket is biztosít, amelyek a csatatéren előnyösek lehetnek. Ezek főként ergonómiailag szempontból fontosak, hiszen így tökéletes tapadást tesz lehetővé, amelyet szintén segít a gumi felületi textúrája. Az igényekhez igazodva 7 programozható gomb és 16,8 millió színből álló LED háttérvilágítás közül választhatsz. A háttérvilágítás szinkronizálható az Aurora egyéb világítási termékeivel, és egyedi hangulatot adhat a játéknak.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 6,76 cm
Magasság 4,3 cm
Mélység 13,56 cm
Tömeg 143 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 12 000 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás RGB

Szín

Szín Fekete
Kód:  JP327a3a
Termékszám:  70GP007000000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15