Oldal frissítése

Creative Sound BlasterX P5

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Creative Sound BlasterX P5

Merülj el a játék világában zavaró külső zajok nélkül. A nagy teljesítményű Creative SoundBlasterX P5 fülhallgatónak köszönhetően kristálytiszta hangminőségben lehet részed. Ez a fülhallgató egy új audio sztenderdet képvisel a fülhallgatók kategóriájában: magas minőségű anyagból késült, részletes kidolgozású készülék. Egyedi beállítású két rendkívül érzékeny 7mm-es FullSpectrum meghajtóval és egy minden irányú line-up mikrofonnal rendelkezik.

A legélethűbb játékélményhez hangolva

Hagyd magad lenyűgözni a gazdag magas és érzékeny mély hangszínek által, és élvezd a gyors tartományváltást. Játékok esetében taktikai előnyre tehetsz szert - a fülhallgató valós időben, pontosan adja vissza a legapróbb részletet is, mélység és pozíció tekintetében. Az egyedülálló hangminőség több órányi kiváló hangélményt biztosít játékaidhoz, anélkül, hogy fárasztóvá válna. A cserélhető puha, spirálbordázatú harangok tökéletes illeszkedést és zajtompítást biztosítanak.
 

Főbb jellemzők:

  • Nagy teljesítményű játék fülhallgató
  • Kényelmes hangvezérlők a kábelen
  • Kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült
  • Kifejezetten a legújabb játékokhoz fejlesztve
  • Szoftver BlasterX Acoustic Engine Lite
  • Kényelmes fülpárnák három méretben

Teljes értékű mikrofon

A fejhallgató rendelkezik a hagyományos headset mikrofonnal is. Azonban játék során ezek a mikrofonok nem tudnak tisza hangzást biztosítani. Épp ezért, a Creative csapata úgy fejlesztette tovább a SoundBlasterX P5 dizájnját, hogy az képes legyen a teljesértékű, játék fejhallgatókon található mikrofonok minőségét bitosítani. Innentől kezdve, minden hangüzenetd kristály tiszta marad.

BlasterX Acoustic Engine Lite Szoftver

Mindezeken felül, a sok éves minőségi audió algoritmus fejlesztés és dizájn területén szerzett tapasztalatok, biztosították a gyártó sikerességét. Ezeknek eredményeképpen, a hangminőség a fülhallgatók fizikai kapacitásán már túlmutat. A BlasterX Acoustic Engine Lite Windows szoftver előre beprogramozott hangprofilokat biztosít, amelyek a mostani kedvenc játékaidhoz lettek kialakítva. Ezek a profilok az éppen játszott játék típusától függően, kiemelhetik annak fontos mozzanatait. A tökéletesen beállított optimalizációnak köszönhetően a játékok hangjai életre kelnek - kezdve a kedvenc FPS játékoddal, ahol a füled mellett süvítenek el a golyók, egészen a legrémísztőbb Troll sikolyáig új kalandjátékodból!
A csomag tartalma:

  • Sound BlasterX P5
  • Rövid útmutató
  • Garancia  igazolások WW
  • 1 × 1/8" split kábel,4-tűs csatlakozó 3.5mm sztereó és mikrofon számára
  • 1 × tok
  • 3 méretű szilikon füldugó spirál bordázattal (S, M, L)

Műszaki adatok:
Fejhallgató:
Típus: In-ear, zárt, dinamikus
Meghajtás: 7 mm-es egység
Titániummal bevont membrán
Mágnes: Nd-Fe-B ötvözet (neodímium)
Impedancia: 16 Ohm
Érzékenység: 114 db
Frekvencia átvitel: 10 Hz - 23 kHz
Beépített mikrofon:
Irány: minden irányú
Impedancia: Max. 2,2 kohm
SNR:> 58 dB
Érzékenység: - 42 db
Interfész:
Analóg 1/8 "4-tűs csatlakozó
Méretek:
Szélesség: (Fülilleszték) 20 mm
Magasság: (Fülilleszték) 25 mm
Hosszúság: (Kábellel együtt) 1,2 m
Súly:
12 g

Kód:  JP326q2c
Termékszám:  70GH035000000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15