Oldal frissítése

Creative Sound BlasterX KRATOS S3

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Creative Sound BlasterX KRATOS S3

Hunyd be a szemed, végy egy mély lélegzetet és hagyd, hogy a csúcsminőségű BlasterX KRATOS hangszóró beszippantson a játékba. Ez a hangszóró nélkülözhetetlen bármely játékos vagy zeneimádó számára. Teljes egésézben fából készült, csillapítja a rezonanciát és meleg, természetes hangzást biztosít. Élvezd a hangminőséget, mert műanyag hangszórók ilyet ritkán produkálnak.

Legfontosabb jellemzők

  • Aktív 2.1 audiorendszer a kiváló hangzáshoz
  • Teljes egészében fából készült
  • Jobb csillapítás
  • A rezonancia tompítása
  • Meleg, természetes hangzás
  • 92 Wattos hangzás
  • Az  audio vezérlő modulnál jól elhelyezett hangerő-szabályozó

Tökéletes hangzás

Engedd, hogy a hanghatás magával ragadjon. A fekete hangszóró remekül szól kisebb helyiségekben és az igazán elszánt játékosok számára készült. A 92 Watt tiszta hangzás mosolyt csal az arcodra a játék során. A 2.1 konfigurációnak az erős basszus sem jelent gondot. A csomagban kiváló 2,75"-os hangszórókat, belül pedig egy erős 5,25"-os mélynyomót találsz.

Ragadd meg a hangzást

Élvezd a masszív hangzást. Ragadd meg a hangokat. A hangerőt a hangszóró oldalán lévő gombbal állíthatod, így bármely játékból vagy filmből a legjobbat hozhatod ki. Az éjszakai zenésétől sem kell tartanod. A fejhallgatót csatlakoztasd a jobb oldali hangfalhoz. Senkit nem fogsz zavarni, de te pedig élvezettel hallgathatod kedvenc zenéidet.

 
Kód:  JJ172k1
Termékszám:  51MF0475AA000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15