Oldal frissítése

Creative Sound BlasterX G6

4,6 32 értékelés
48 690 Ft

Creative Sound BlasterX G6

Gaming DAC Creative Sound BlasterX G6

Tapasztald meg a lenyűgöző hangzást a kiváló minőségű Creative Sound BlasterX G6 külső hangkártya segítségével, amely fejhallgató erősítővel és 7.1 csatorna támogatással rendelkezik. Ennek az eszköznek köszönhetően olyan hangzást kapsz, amelyet otthoni alaplapodból vagy bármely más gaming DAC-ból nehezen kapnál meg. Ezenkívül ez a külső hangkártya modell külön-külön erősíti a hangjelzéseket, amely így részletesebb magas, közép- és basszus hangzást eredményez. A Sound BlasterX G6 minden játékos, film-vagy zenerajongó számára ideális.


Creative Sound BlasterX G6

A Creative Sound BlasterX G6 külső hangkártya legfontosabb jellemzői

  • Fejhallgató erősítő
  • 7.1 csatornás térhatású hang támogatás
  • Kényelmes működés a gomboknek és tekerőknek köszönetően
  • Számos csatlakozó
  • SB-Axx1 hang processzor
  • Scout Mode felderítő mód

Gyakorlatilag minden eszközzel működik

A Sound BlasterX G6 különféle csatlakozási lehetőségeket kínál - optikai, USB és line-in. Ez megkönnyíti a játékok hangjának azonnali feljavítását mind PC-n, PS4-n, Xbox-on vagy a Nintendo Switchen is.

Hangkártya 7.1 csatornás térhangzással

A Creative Sound BlasterX G6 a következőkkel kompatibilis:  PlayStation 4,  Xbox One,  Nintendo Switch vagy egy számítógép. 32 bites/384 kHz-es, 130 dB- digitális audio konverterrel (DAC), Dolby Digital dekódolással ellátott Xbox fejhallgató erősítővel, 7.1-es virtuális térhangzással, hangerő kiegyenlítéssel game módban, Scout Mode-dal és Sound Blaster hang feljavításokkal rendelkezik.

A Creative Sound BlasterX G6-t egyszerű vezérlés és számos csatlakozó jellemzi

Csatlakozási lehetősgek széles választéka áll rendelkezésedre. A hangkártya optikai, USB vagy line-in csatlakozóval rendelkezik. Ennek köszönhetően gond nélkül csatlakoztatod számítógéped és játékkonzolod egyaránt. A Dolby Digital dekódolás és a 7.1-es virtuális térhangzás támogatása biztosítja, hogy tökéletesen, a lehető legnagyobb pontossággal hallhasd ellenfeled, a lövéseket és más, a játék sikeréhez nagyon fontos részleteket. Biztosan értékelni fogod a Scout módot - ez feljavítja az audiojeleket, mint például a lépéseket, a fegyver cseréjének hangjait, és könnyebben azonosíthatod ellenfeleid.


Paraméterek

Típus

Típus Külső
Csatlakozás Micro USB
Alkalmas Gaming

Analóg bemenetek

Jack 3,5 mm 2 ×

Analóg kimenetek

Jack 3,5 mm 1 ×

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók hangerő beállítása, Mute
Tulajdonságok LED-jelző, Potenciométer
Mintavételi frekvencia 384 kHz
Bit mélység 32 bit
Csatornák száma 2

Csomagolás

Csomag része Software, Effekt egység
Mellékelt kábel interfész USB-A
Kód:  HC163i10
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  70SB177000000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15