Oldal frissítése

Creative Sound Blaster Tactic3D Wrath Wireless

4,2 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative Sound Blaster Tactic3D Wrath Wireless

Vezeték nélküli audio profi játék

Gaming Headset Sound Blaster Tactic3D Wrath Wireless egyesíti a legendás hangminőség Sound Blaster technológia tömörítetlen vezeték nélküli átvitel és biztosítja a kiváló élvezet a játék. Rendkívül erős 50 mm FullSpectrum hangsugárzók gondosan hangolt technológia SBX Pro Studio és ezáltal pontos 3D akusztikai környezet mind a PC és Mac. Használja ki a több mint két évtizedes tapasztalattal Sound Blaster márka audio és váltsanak arzenáljának legmodernebb audio- fegyver.


valósághű hangzás

Szállítani magad a megfelelő technológiák SBX Pro Studio a PC és Mac túl 7.1 surround hangzás elérése érdekében soha nem látott reális benyomást. Lenyűgöző térhatású hang megteremti a virtuális hangszórók körül, fent van és alatt van. Játssz akár 8 órán át egy töltéssel.

Levehető mikrofon és USB adó-vevő

Levehető mikrofon és USB adó-vevő


Puha párnázás a maximális kényelem

Puha párnázás a maximális kényelem

Hangszóró a bulin

Headset lehet terhelni működés közben USB-n keresztül. Játék Tehát soha ne szakítsa meg. Élvezze Pick élvezet 3D-s játékok, erőteljes basszus és átható magasságra, amelyben semmi sem az útjában áll. Élvezze a játékot, pontosan úgy, ahogyan a fejlesztők akart.
A mikrofon teljesen kivehető, így használhatja a fülhallgató kényelmesen zenelejátszást.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JP325o1
Termékszám:  70GH018000003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10