Oldal frissítése

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2

4,4 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2

Egyedi tervezésű, zeneileg felturbózott vezeték nélküli mikrofonos gamer fejhallgató. Azoknak a játékosoknak tervezték, akiknek fontos, hogy jó minőségben hallgathassák kedvenc játékuk zenéjét, és mindenki másnak, aki imádja a torzításmentes hangokat.  Az emberek által hallható hangok teljes skáláját lefedi (frekvenciatartomány 20 Hz - 20 kHz). . A Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2 3D térhatású hangzást kínál. Hála a beépített SBX Pro Studio audio technológiának, magasabb szintre emelheted a zenehallgatás élményét. Készen állsz arra, hogy úgy élvezhesd a zenét, mintha élőben hallanád? Készen állsz arra, hogy belemerülj kedvenc játékodba?

7 ok amiért a Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2-t kell megvenned

  • Minőségi hangreprodukálás (3D térhatású hang)
  • Stílusos design
  • Strapabíró konstrukció
  • Kényelem a hosszabb viselés érdekében
  • Számos hasznos modul
  • Windows és a Mac kompatibilitás
  • Vezeték nélküli és a vezetékes kapcsolat létrehozásának lehetősége

Tartós és nagyon kényelmes

Kétségtelen, hogy minden gamer néha olyan szívszorító helyzetekbe kerül, ahol az adrenalin szó szerint az egész szobát betölti . Az ilyen pillanatokban az érzelmek diktálnak, nem az ész. Az ilyen esetek miatt kapott a fejhallgató szilárd, acél belsőt, ami rendkívül ellenálló.  A Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2 az igazán szenvedélyes és intenzív  játékstílusnak is ellenáll. Az előbb említett szilárdság ellenére a fejhallgató nagyon kényelmes. Ez különösen a puha fülpárnáknak és a fejpánt párnázott borításának köszönhető.

Stílusos játék, stílusos zenehallgatás

A valósághű hangok visszaadása mellett, a tartós kialakítású és kényelmes Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2 stílusos is. Ezt jól bizonyítják a színesen világító kagylók (LED-ekkel). A LED-ek több mint 16 millió színt hoznak létre. Személyre szabhatod fejhallgatód kinézetét. És ha ez még nem lenne elég, a fejhallgató különlegessége, hogy szükség esetén könnyedén leveheted a mikrofont. 

Minden részletében tökéletes

Mint ahogy azt már ennek a bekezdésnek a címe is sugallja, a Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2 tervezői minden apró részletre gondoltak. Ennek tökéletes példája közvetlenül a fejhallgatón található vezérlőpanel, ahol szabályozhatod a hangerőt, lenémíthatod/felerősítheted a mikrofont. Abban az esetben, ha valami nincs jól beállítva, nem kell kilépned a játékból. Úgy is elvégezheted a beállításokat, hogy a játék javában zajlik.  Emellett, biztos nagyra fogod értékelni a nagy teljesítményű Li-Ion akkumulátort, amely 12 órán képes a fejhallgatót működtetni. Ha a fejhallgató lemerül, a mellékelt USB kábel segítségével könnyedén feltöltheted. A jó hír az, hogy akkor is használhatod a fejhallgatót, ha nincs feltöltve. A kábele nagyon rugalmas és nem gabalyodik össze.

További információk:

Támogatott operációs rendszerek:
Mac OS 10.8-as verzió és újabb
Windows 8.1, 8, 7, XP SP2 vagy újabb, XP Professional x64 Edition, Vista SP1 és újabb

A csomag tartalma:
Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless V2
USB adó
Micro USB kábel / USB (hossz 1,8 m)
Használati útmutató

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Piros

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa USB Type-A, Rádiófrekvenciás
Kábelvezetés Egyoldalú

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hangerőszabályzás

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Hangszóró mérete 50 mm

Mikrofon jellemzők

Irányjellemző Szűk
Min. frekvencia 100 Hz
Max. frekvencia 6 500 Hz
Érzékenység -40 dB
Impedancia 2 200 Ohm
Funkciók Zajkioltó, Eltávolítható

Platform

Platform PC
Kód:  JP325s
Termékszám:  70GH022000003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10