Oldal frissítése

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2

Egy zeneileg felturbózott gaming fejhallgató, amelyet olyan játékosoknak terveztek, akik számára fontos a minőségi zenei kíséret kedvenc játékaikhoz és torzításmentes hangokra vágynak. Mindezt 50 mm-es átalakítókkal érik el, amelyeket a fülkagylókba rejtettek el. A fejhallgató képes lefedni az emberi fül által hallható hangokat (frekvenciatartomány 20 Hz - 20 kHz). Ezen felül a Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2 3D térhatású hangzást is kínál. A beépített SBX Pro Studio segítségével a hallgatási dimenzió magasabb szintre állítható PC és Mac esetében is. Készen állsz arra, hogy olyan minőségben hallgass zenét, mintha élő lenne? Készen állsz arra, hogy a kedvenc játékod középpontjába kerülj?

6 ok a Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2 megvásárlására

• Kiváló minőségű zene lejátszása (3D surround hangzás)
• Stílusos design
• Tartós kivitel
• Kényelmes még hosszabb viselés esetén is
• Számos praktikus funkció
• Kompatibilis mind a Windows, mind a Mac rendszerekkel

Tartós és nagyon kényelmes
 

Bizonyára minden játékos került már olyan helyzetbe, amikor az adrenalin szinte felforgatta a szobát. Ezekben a pillanatokban igazán strapabíró fejhallgatóra van szükség. A Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2 szilárd acélvázat kapott, így kiemelkedően ellenálló, és intenzív játék közben is megállja a helyét. A magas strapabírás mellett kényelmes is, köszönhetően a puha fülpárnáknak és a párnázott váznak.

Stílusú játék és zenehallgatás

A valósághű hangvisszaadás valamint a tartós és kényelmes kialakítás mellett a Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2 stílusos designt is kapott, amelyet kiegészít a kagylókon található kreatív LED világítás, amely több mint 16 millió színt biztosít, így könnyen személyre szabhatod a fejhallgatód. A tartozékokhoz tartozik egy levehető mikrofon is, amelyet szükség esetén használhatsz.

Nagy gonddal tervezték

A Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2 tervezése során minden apró részletre figyeltek. Ennek egyik bizonyítéka például, hogy a hangerőt illetve a mikrofon némítását és hangosítását közvetlenül a fejhallgatón állíthatod be, így akár játék közben is könnyen beállíthatod.

További információk:

Támogatott operációs rendszerek:
Mac OS 10.8 és újabb verziók
A Windows 8.1, 8, 7, XP SP2 vagy újabb verziók, XP Professional x64 Edition, Vista SP1 és újabb verziók

A csomag tartalma:
Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2
Micro USB kábel / USB (hossz 1,8 m)
3,5 mm-es 4 pólusú kábel csatlakozókkal mindkét végén (1,2 m)
Első lépések útmutató

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JP325u
Termékszám:  70GH023000004
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15