Oldal frissítése

Creative SOUND BLASTER Play! 3

4,5 66 értékelés
8 890 Ft

Creative SOUND BLASTER Play! 3

A kiváló Creative Sound Blaster Play! 3 külső hangkártya lehetőséget kínál mindazok számára, akik hagyományos, vagy profi fejhallgatót szeretnének a 3,5mm-es jack csatlakozóba csatlakoztatni, de számítógépük nem rendelkezik ilyennek. A Creative vállalat sokéves tapasztalatának köszönhetően ez a kártya kiváló minőségű erősítővel, és USB DAC interfésszel rendelkezik, mely tökéletes hangminőséget biztosít. Ha a kártyát rendeltetésszerűen szeretné használni, szükséges telepíteni a Sound Blaster PLAY! 3 Control Panel szoftvert, mely lehető teszi, hogy belekóstoljon a lenyűgöző effektekbe, és a különböző fejhallgatótípusok és márkák számára optimalizált profilokba.

A Sound Blaster Play! 3 külső hangkártya főbb jellemzői

  • A kompakt méret lehetővé teszi a kártya könnyű hordozását
  • A külső hangkártya teljes felülete fekete színű
  • A segédszoftver segítségével tetszés szerint személyre szabhatja a hangot
  • Egyszerűen és gyorsan alakítja át a 3,5 mm-es csatlakozót a klasszikus USB-A csatlakozóra
  • Kifinomult USB DAC átalakító és minőségi erősítő
  • PC és MAC kompatibilis

Külső hangkártya a profik számára

A Sound Blaster Pay! 3 erősítővel is rendelkezik, melynek köszönhetően fejhallgatók egész sorát használhatja. Tehát, ha rendelkezik klasszikus mobil, gamer, vagy stúdió fejhallgatóval, ez a külső hangkártya az Ön számára is megfelelő. Továbbá nem számít, hogy fejhallgatója a hang, és a mikrofon számára egy közös 3,5mm-es csatlakozóval, vagy elválasztott csatlakozókkal rendelkezik.

Kivételesen tiszta felvételek

A hangkártyák USB porton történő csatlakoztatása gyakran sokkal több előnnyel jár, mint hátránnyal. A 24bites/48Khz-es minőségű felvétel, mellyel kitűnően hallgatható podcastokat és egyéb felvételeket készíthet, csupán egy a lehetőségek közül.

 

Paraméterek

Típus

Típus Külső
Csatlakozás USB-A
Alkalmas Gaming

Analóg bemenetek

Jack 3,5 mm 1 ×

Tulajdonságok és funkciók

Mintavételi frekvencia 96 kHz
Bit mélység 24 bit

Méret & súly

Szélesség 138 mm
Magasság 22 mm
Mélység 9 mm

Csomagolás

Csomag része Software
Kód:  HC163e3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  70SB173000000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15