Oldal frissítése

Creative Sound Blaster Inferno

4,6 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative Sound Blaster Inferno

Creative Sound Blaster Inferno magas színvonalú játék fejhallgató levehető mikrofonnal, amelynek köszönhetően képes lesz igazán együtt érezni minden játék világában. A szabványos 3,5 mm-es jack bemenet lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a PC vagy MAC részegységek és a okostelefonokon Android és iOS. Sluchátka též podporují přehrávání zvuku z herní konzole PlayStation 4.
Magas színvonalú 40mm neodímium meghajtók az Ön kényelmét, a plüss fülpárnák könnyű fejpánt. Amikor játszik a barátaival, akkor biztosan használni kell egy mikrofon egy flexibilis és könnyen hozzáférhető integrált ellenőrzéseket. 
A legfontosabb előnyök:

  • Használd a játékok és a zenehallgatás
  • Széles eszköz támogatása
  • Rugalmas, levehető mikrofon
  • Kiváló hangminőség

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JP326n1
Termékszám:  70GH029000001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15