Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Creative Sound Blaster E3

3,8 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Creative Sound Blaster E3

Creative SOUND BLASTER E3
Creative SOUND BLASTER E3
Különleges erősítő

Merülj el a vezeték nélküli élet nyújtotta szabadságban

Húzd ki a fülhallgatót. A Sound Blaster E3 Bluetooth segítségével streameli a zenét telefonodról a fül- vagy fejhallgatódra. Még ha a telefonod a táskádban van, az E3 segítségével akkor is állíthatod a lejátszást és a hangerőt. Bejövő hívás esetén egyszerűen nyomd meg az E3 gombot a felvételhez. Lenyűgöző, igaz?

 

Keltsd életre a hangokat

Unod a lapos és nem hatékony vezetéknélküli audiotovábbítást? Csatlakoztasd telefonod fülhallgatóját a Sound Blaster E3 segítségével, amely magasabb részletességgel és hangfelbontással kecsegtet - ilyenben még biztos nem volt részed. Jutalmazd meg hallásod a lélegzetelállító hanghűséggel, és a 110 decibeles jel-zaj aránnyal. Összehasonlításképpen, a CD-k körülbelül 98 decibeles jel-zaj aránnyal rendelkeznek.

Creative SOUND BLASTER E3
Miniatűr kialakítás
Creative SOUND BLASTER E3
Két kimenet

Osszd meg zenéid okosabban

A Sound Blaster E3 erősítő kettő fejhallgatóbemenettel rendelkezik, így könnyedén megoszthatod zenéidet másokkal is. A hagyományos eloszótkkal ellentétben a Sound Blaster E3 nem csökkenti a hanglejátszás minőségét vagy hangerejét sem. A Sound Blaster E3 akár 8 órát is kibír egyetlen töltéssel - még eggyel kevesebb stresszforrás neked.

Stúdió minőségű hang

A beépített fejhallgató erősítő támogatja az akár 600 ohmos impedanciát is, így abszolút nem kell amiatt aggódnod, hogy a Sound Blaster E3 bármiben korlátozna

Creative SOUND BLASTER E1
Impress idején
Creative SOUND BLASTER E3
teljes kompatibilitás

Kiváló működés PC és Mac készülékekkel

Ha a Sound Blaster E3-mat USB segítségével PC vagy Mac készülékedre csatlakoztatod, az egy nagyteljesítményű digitális-analóg audiokonverterré (DAC) változik - a már említett 110 decibeles jel-zaj arány minden előnyével együtt, természetesen.

Zenehallgatás kívánságod szerint

Az SBX Pro Studio technológiával PC vagy Mac készülékeden még tovább tudod személyre szabni a kedvenc tartalmaid lejátszását - minden úgy szól, ahogy azt te elképzelted.

Creative SOUND BLASTER E3
minőségi szoftverek

Paraméterek

Kód:  HC150b1
Termékszám:  70SB161000000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05