Oldal frissítése

Creative MuVo mini piros

4,8 31 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative MuVo mini piros

A párt lehet kezdeni
 

Kezdődhet a buli

A Creative MUVO mini hanszóró az ön univerzális társa lesz. Támogatja az IP66 standardot, amely lehetővé teszi, hogy ellenálljon a víznek. Ezen felül tökéletesen kompakt, így a hordozhatósággal sem lesz probléma. Nem utolsó sorban pedig, kiváló hangot produkál, amivel képes lefedni az egész hangskálát. 

A beépített akkumulátor akár 10 órás üzemidőt biztosít. Ha lemerült eszköze, könnyedén feltöltheti a microUSB port segítségével.


Vezeték nélküli csatlakoztatás

A hangszóró fel van szerelve NFC technológiával, amely által a csatlakoztatás egy egyszerű érintéssel történik. Olyan eszközökhöz, amelyek nem támogatják az NFC-t, Bluetooth technológiával csatlakozhat. További lehetőségként a 3.5 mm jack aljzat szolgál.

Vezeték nélküli teljes tűz
 

sokoldalú funkciók
 

Kiváló funkcionalitás

A  Creative MUVO mini beépített mikrofonnal van felszerelve, amely nagy segítséget nyújt konferencia és handsfree hívásokhoz. A telefonhívások kezeléséhez külön gombbal rendelkezik. Ahhoz, hogy bármilyen hangot tökéletesen meg tudjon szólaltatni, fel van szerelve két, magas minőségű hangszóróval és egy passzív radiátorral.

 
Kód:  JJ123p9e
Termékszám:  51MF8200AA007
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05