Oldal frissítése

Creative MuVo mini fehér

4,6 31 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Creative MuVo mini fehér

A párt lehet kezdeni
 

Indulhat a buli

A Creative MuVo mini hangszóró tökéletes útitársként, mindenhova elkísér majd. Az IP66 szabványnak megfelelően, a ráfröccsenő víz egyáltalán nem zavarja, így alkalmas medence partykhoz. Ráadásul ultra-kompakt tervezésének köszönhetően könnyen szállítható. A sztereó hangzást a mély basszussal együtt teljesen visszaadja így lefedi a teljes zenei spektrumot.

A Creative MuVo min beépített akkumulátorral akár 10  órán keresztül is bírja, ha lemerült, a microUSB csatlakozón keresztül egyszerüen feltöltheted.


Vezeték nélküli csatlakozás

A hangszóró  NFC technológiával van ellátva, így ahhoz, hogy vezeték nélküli kapcsolatot létesíts, egyszerűen csak meg kell azt érintened. Azokat az eszközöket, amelyek nem támogatják az NFC rendszert, Bluetooth-on keresztül tudod párosítani vagy  egyszerüen a 3,5 mm-es audio bemeneten tudod csatlakoztatni.

Vezeték nélküli teljes tűz
 

sokoldalú funkciók
 

Sokoldalú funkciók

Creative MuVo mini hangszóró egy beépített mikrofonnal van ellátva, amely alkalmas a kéz nélküli telefonáláshoz és konferencia hívásokhoz. A  lejátszási lista és a telefonhívások között egy kényelmes gomb segítségéevel tudsz váltani. Az audio tartalmak tökéletes megjelenítéséhez a hangszóró két szélessávú átalakítóval és egy nagy mélyhangszóróval van ellátva.

.
 
Kód:  JJ123p9b
Termékszám:  51MF8200AA001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20