Oldal frissítése

Creative MuVo 1C zöld

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative MuVo 1C zöld

Ön is nagy teljesítményű Bluetooth hangszórót keres, amellyel egyszerűen lehetetlen unatkozni? A Creative márka egy vezetéknélküli hangszórót dob piacra zöld színben, kompakt, tenyérbe illő mérettel. A Creative MuVo 1C hangszóró tökéletes társ az utazáshoz, baráti összejövetelekre vagy csupán kedvenc zenéinek otthoni lejátszására. A modern Bluetooth kapcsolat segítségével a MuVo 1C más hangszórókkal is összekapcsolható. Tehát, a barátaival töltött idő alatt dupla adag zenét élvezhetnek, ha összepárosítják a hangszóróikat. 

MuVo 1C vezeték nélküli hangszóró főbb jellemzői 

  • Kompakt méretek, amely pontosan illeszkedik a tenyerébe
  • Teljesen zöld hangszóró 5 gombbal
  • Kapcsolódás Bluetooth 4.2-n keresztül, 3,5 mm-es Aux-bemenet és microUSB
  • A szerkezet ellenáll a pornak és a fröccsenő víznek
  • A hangsugárzás megduplázása más MuVo 2 1C  hangszórókkal történő összepárosítással
  • MicroUSB töltéssel az akkumulátor élettartama akár 6 óra is lehet
  • Kompatibilitás az Apple és az Android készülékekkel

Nagyszerű társ mindenkinek

A Creative hangszóró szinte mindenki számára alkalmas. Függetlenül attól, hogy a komolyzenét kedveli, sportoláshoz, utazáshoz vagy szabadidős tevékenységekhez szeretné használni a hangszórót, a MuVo 1C modellje mindig helytáll majd. Töltsön el kellemes perceket a parkban, a túrázás vagy nyaralás alkamával, így mindig képes lesz arra, hogy megédesítse a pillanatait a kedvenc zenéivel.

Magas minőségű és vízálló hangszóró

Első pillantásra a Creative MuVo hangszóró rendkívül kifinomult. Emellett azonban EP66 tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely igazolja, hogy ellenáll a túlzott pornak és a fröccsenő víznek. Így a hangszórót nagyobb kihívást jelentő terepen vagy a medencében is használhatja.

 
Kód:  JJ123p9p
Termékszám:  51MF8251AA003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15