Oldal frissítése

Creative MuVo 10 fekete

4,5 10 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Creative MuVo 10 fekete

Creative MuVo 10 egy hordozható vezeték nélküli hangsugárzó Bluetooth és NFC, amely kiváló minőségű hangot. Jellemzője a két jednopásmovými meghajtó zárt optimalizált akusztikus kamra. Ők biztosítják a jellegzetes hangot, kiváló dinamikus választ. Azt is technológiát BasXPort által alkotott felső basszuscsatlakozó kettős kiterjesztése termelő tiszta, hangos basszus. Köszönhetően a mobilitás és a sokoldalúság Creative MuVo 10 lesz a tökéletes társ a szabadidős, akár a konyhában, kertben, vagy elindulnak a vidéken.
Beépített lítium-ion akkumulátor tart egyetlen töltéssel akár 8 órán keresztül, így van elég energia egész napra. Akkor könnyű tölteni keresztül micro USB port. Establishment vezeték nélkül csatlakozhat a Bluetooth vagy a klasszikus harmadik5 mm-es audio bemenet is csatlakoztatható a különféle analóg eszközök. Értékelik a beépített mikrofon, hogy lehet használni, mint egy kihangosító fogadására telefonhívásokat.
További információk:
Vezeték nélküli átvitel:
Bluetooth 4.0 (támogató NFC)
Támogatott profilok: A2DP, AVRCP, HFP
Támogatott kodekek: SBC
Működési tartomány: 10 m-ig
 
csatlakozók:
A beépített univerzális 3,5 mm-es AUX bemenet
Micro USB csatlakozó a hálózati
 
áramellátás:
Beépített akkumulátor
Akár 8 óra használat egyetlen feltöltéssel
Töltés keresztül micro USB port
 
végrehajtás:
Szín: Fekete
Méretek: 105 x 320 x 113 mm (H x Sz x M)
Súly: 967 g
 
Standard tartozékok:
Töltőkábel
Első lépések útmutató

Kód:  JJ123p8a
Termékszám:  51MF8180AA000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20