Oldal frissítése

Creative kiugró kék sport

5 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Creative kiugró kék sport

 

Merüljön bele kedvenc zenéi hallgatásába ezzel a vadiúj termékkel! Hadd segítsen Önnek ez a fülhallgató abban, hogy elérje céljait. Váljon a modern technológia és a mókás, de tökéletesen funkcionáló design kombinációjának tulajdonosává. Ez a fülhallgató tökéletes társa még a legkeményebb edzések során is, hiszen nem mozdul el a helyéről. Különleges kialakítása lehetővé teszi a a külső zajok kizárását, és a kényelmes helybenmaradást.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli fejhallgató
  • A minőségi akkumulátor képes kezelni akár 11 műveletet
  • Ergonómikusan kialakított fülpárnák
  • Teljesítmény átalakítók, amelyek átmérője 6 mm
  • Tartomány: 20 - 20000 Hz
  • Híváskezelés
  • Vízálló fülhallgató tervezés (normál X4)
  • Csúszásmentes gumipárnák a helyén tartják a fülhallgatót

Sportolás közben is

Ma kevés ember engedheti meg magának, hogy ne legyen elérhető, és ezért ez a vezeték nélküli headset mikrofonnal kiszolgálja Önnek ezt az igényét is. A gombokat kényelmesen elérhető helyre helyeztük, így azok könnyen és gyorsan elérhetőek. A hívásfogadó gombon kívül írányíthatja a lejátszott hangerejét, illetve le is némíthatja azt.

Zenehallgatás akadályok nélkül

Azonban a fő mutatvány nem az, amit általánosságban észrevehetünk egy sport fülhallgató használatában. Itt a hangsúly a vezeték nélküli használaton van, azon, hogy nem akadályoznak minket a felesleges kábelek. A készülék Bluetooth technológiára képes, így akár 10 méteres hatótávolságban is működtethetjük a zenelejátszást telefonunkon keresztül. USB kabellel tölthető a fülhallgató, és olyan anyagból készült, amely ellenáll a törésnek. A termék extrém körülmények között is kitűnően működik, teljesen vízálló, így nem kell aggódnia az izzadás miatt sem. A fülhallgató színe fiatalos és sportos, ez is magával ragadja majd használóját.

Kód:  JP326q4c
Termékszám:  51EF0730AA000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15