Oldal frissítése

Creative iROAR Rock

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Creative iROAR Rock

iRoar Rock egy nagy teljesítményű külső mélynyomó, ami javítja a Creative iRoar hangszóró akusztikai teljesítőképességét és képes teljes mértékben kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.   Közepes és alacsony frekvenciákon kiterjeszti és erősíti a  hangteljesítményt, és javítja az iRoar hangszóró térhangzását. Dokkolócsatlakozón keresztül csatlakozik és  közben a hangszóró akkumulátorát is tölti. 

Legfontosabb jellemzői

  •  A Creative iROAR hangszóróval kompatibilis
  • Dokkolócsatlakozón keresztül csatlakozik
  • A mélynyomó egyidejű töltése

Teljesebb hangzás alacsony frekvencián

Az iRoar Rock mélynyomó az iRoar hangszóróval párosítva erőteljes basszust és szélesebb virtuális térhangzást ad  a filmeknek, játékoknak és zenéknek. iRoar Rock az iRoar ökoszisztéma egyik kiegészítője, a dokkoló port bővítése. Előnye még, az extra gyors töltés.

További információk:
Bemenet: 100-240 VAC 50/60 Hz 600 mA
Töltési idő: 2-3 óra.
Kábel hossza: 1,8 m

A csomag tartalma:
Creative iRoar Rock
Tápkábel
Használati útmutató

 
Kód:  JJ123p7n
Termékszám:  70SB169000000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05