Oldal frissítése

Creative iRoar Mic

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative iRoar Mic

A Creative mikrofon segítségével profi előadásokat, illetve órákat lehet tartani, ám remek, tiszta és erőteljes hangminőséget biztosít akár egy karaoke eléneklése során is. A mikrofont párosíthatod a Creative iRoar-ral, illetve Sound Blaster Roar Pro-val is, melyeket külön lehet beszerezni, hogy egy pompás hangrendszerre tegyél szert. A készülék egyetlen töltéssel akár 10 órán keresztül is üzemképes, hatótávolsága pedig eléri a 10 métert. A termék rendkívül kompakt, méretei 70,5 x 34,8 x 20,3 mm, súlya mindössze 30 gramm.

Legfontosabb jellemzői

  • Mikrofon munkához és szórakozáshoz egyaránt
  • Kis méreteinek köszönhetően nagyon kompakt
  • Egyszerű és intuitív működtetés
  • Különböző hangszórókkal is használható
  • Túláradó technológia
  • 10 óra üzemidő egy töltéssel

Alkalmazott technológiák

A RapidTalk technológia azonnal érzékeli a hangod és egy pillanat töredéke alatt továbbítja a hangszórókba, melyek összeköttetésben állnak a mikrofonnal. Ez a technológia egyben biztosítja a maximális hangminőséget, valamint a minimális késleltetést. A mikrofont eszközök hatalmas tárházával lehet párosítani. Az Emotion Amplifier-nek köszönhetően végtelen mókában lesz részed, hiszen segítségével számtalan vicces hangtónus módosító, valamint hangeffekt közül választhatsz.

A beszéd közvetlenül átirányítható a külső hangszórókból micro USB vagy zenelejátszó segítségével. Hogyha csodálatos zenei élményben szeretne részesülni, csatlakoztasson eszközéhez egy dinamikus, vagy elektro-kondenzátoros mikrofont, és hagyja, hogy magával ragadja a tiszta és gyönyörű hangzás élménye.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 34,8 mm
Magasság 70,5 mm
Mélység 20,3 mm

Tömeg

Tömeg 30 g
Kód:  JP327a1b
Termékszám:  70SB167000000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10