Oldal frissítése

Creative iROAR

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative iROAR


Az iRoar egyesíti a vezeték nélküli technológiát a kiváló minőségű hanggal, és az egyedülálló modularitással és testreszabhatósággal. Nehéz lenne méltó ellenfelet találni számára bármiben, legyen az akusztikus teljesítmény, skálázhatóság, az intelligens SB-Axx1 hang processzor vagy a vezető operációs rendszerekkel, az Android-dal és iOS-sal történő együttműködés. Minden tökéletesen finomhangolt és csak az utasításaidat várja. A neves zenész és producer, Wyclef Jean pártfogása, és a tekintélyes CES 2016 Innovációs Díj is jól mutatja az iRoar képességeit.


Legfontosabb jellemzői

  • Elképesztő, 20 órás üzemidő
  • Telefonok és tabletek töltése micro USB porton keresztül
  • Optikai bemenet TV vagy játékkonzol csatlakoztatására
  • Öt hangszóró és egy pár izmos erősítő (bi-amp)
  • Előre beállított módok különféle feladatokhoz
  • Lejátszás és vezérlés  Android és iOS telefonokon keresztül
  • Bluetooth párosítás (Multipoint), és NFC
  • 2× (binaurális) mikrofon kihangosított telefonáláshoz és konferencia hívásokhoz
  • Egyszerűen csatlakoztatható számítógéphez aszinkron USB útján
  • Kiegészíthető egy másik egységgel, mélynyomóval, vagy külső mikrofonnal

Tökéletes együttműködés

Telefonok és tabletek csatlakoztatásához az iRoar Bluetooth 3.0-val van felszerelve. A felső oldalán található széles NFC sávnak köszönhetően a párosítás nagyon egyszerű, csak érintsd meg a fekete szegélyt, és azonnal készen áll a lejátszásra. A Creative Multipoint segítségével egyidejűleg két Bluetooth eszközt is csatlakoztathatsz, hogy szabadon átirányíthasd a lejátszást. A berendezésből természetesen nem hiányozhat az APTX streaming kodek, és a klasszikus MP3 és WAV formátumok mellett az egyre népszerűbb AAC szabványt is támogatja.

Az Android és iOS eszközök felhasználói számára még jó adag extra funkció érhető el. A grafikus equalizer segítségével testreszabhatod a hangot, valamint beállíthatod a térhatást a 360°-os hang bármely szegmensének finomhangolásával, ezen kívül a Dialog+ opcióval javíthatod a zenék, filmek és játékok érthetőségét. Közvetlenül a mobiltelefonodról is elérheted a hangszóró memóriakártyáját, és az egy fájlos lejátszást, valamint a hangszóró mikrofonjával történő hangrögzítést is vezérelheted.


Zene mindenek felett

A szilárd ház két erősítőt rejt, amelyek teljes teljesítménye több, mint 40 W, és amelyek függetlenül működtetnek két 1,5" magassugárzót és egy 2,75" -es középmagas hangszórót (bi-amp). A készülék két oldalán elhelyezett passzív sugárzó gondoskodik a hangsáv alsó spektrumáról. Az egész rendszer kiváló stabilitást, precíz és hű hangreprodukciót eredményez. A készülékhez külön vásárolható mélynyomó, amely képes automatikusan kapcsolódni a készülék alján elhelyezett bővítő csatlakozón keresztül. Amellett, hogy kiemeli a mély hangokat, gondoskodik a mobil egység beépített akkumulátorának töltéséről is.


Intelligens töltő és vezérlő rendszer

A beépített lítium-ion akkumulátor, amelynek kapacitása 9000 mAh, nemcsak akár 20 órányi lejátszást bír, de képes tölteni a hordozható eszközöket Micro USB porton keresztül (max. 1.5 A). A rendszer érintőképernyős kezelőszervei nagyon intuitívok, és egyes elemei az éppen aktív funkcióknak és üzemmódnak megfelelően kapcsolnak be és ki. A kezelő tökéletesen képben lesz a narancs LED-mátrix kijelzővel, amely a működési módot, vagy a hangerőt mutatja.


További információk:

Vezeték nélküli kapcsolat:
Bluetooth v3.0 + NFC + Multipoint
Profilok: A2DP, AVRCP, HFP
Kodekek: AAC, APTX, SBC, APTX-LL

Aszinkron átvitel USB-n keresztül:
Mintavétel: akár 24bit / 48kHz
PC: Windows XP / Vista / 7/8/8.10/01
Apple Mac kapcsolat Bluetooth vezeték nélküli sztereó funkcióval

Optikai bemenet:
Mintavétel: akár 24bit / 96kHz PCM
Standard tartozékok:
USB kábel
Hordtáska
Hálózati adapter

 
Kód:  JJ123p7k
Termékszám:  70SB163000001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10