Oldal frissítése

Creative Inspire T6300

4,2 31 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative Inspire T6300

Kihangosító rendszer hatásos basszusokkal

A nagy teljesítményű Creative Inspire T6300 hangszóró rendszer  tökéletes megoldás a legigényesebb felhasználók számítógépeinek hangosításához. Köszönhetően a sok újításnak csodálatra méltó basszusai és csodálatos pontosságú hangja kategóriájában a legjobb.


Erőteljes hangzás a minőségi márkás Creative
 

Erőteljes hangzás a Creative márkás minőségében

A Creative Inspire T6300 saját kategóriájában a legnagyobb lefelé irányuló basszus-reflex subwoofert mondhatja magáénak állítható basszus szinttel. Emellett teljes mértékben továbbfejlesztett műholdas audiótartományt, amely DSE (Dual Slot Enclosure) technológiát használ - a Creative cég konstrukciós elemét, amely lehetővé teszi közönséges basszus-reflex beillesztését kis szekrénybe is.


Érdekes technológiákat rejt magában

A Creative IFP (Image Focusing Plate) technológiájával együtt, amely javítja a hang irányítottságát és kiképzését a hallgatás helyszínein. A rendszer emellett hűen átvisz minden árnyalatot, ráadásul a zene hangosabb, intenzívebb közeget ad és jobban hallatszik, honnan jönnek az egyes hangzások.

Elrejti önmagában érdekes technológiák
 
 
Kód:  JJ194f
Termékszám:  51MF4115AA000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15