Oldal frissítése

Creative HS-800 Fatal1ty Gaming Headset

4,4 729 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative HS-800 Fatal1ty Gaming Headset

A játékosoknak, akik komolyan gondolják, hogy

Headset Creative Fatal1ty Gaming Headset szállít játékosok, akik komolyan teljesítmény, a pontosság és a kényelem. Az ergonomikus kivitelű, könnyű, párnázott bársony fülhallgató és fejpánt biztosítja a kényelmes illeszkedést során kiterjesztett játék. Kiváló minőségű vezetők adunk Fegyverek, helyzeti ingerek és környezeti hanghatásokat fantasztikus kiváló basszust az erőteljes robbanások.


Kitűnő válasz szóbeli kommunikációt

Kitűnő válasz szóbeli kommunikációt

Tökéletesen illeszkedik, és még jobb, zúgó

Zajszűrő mikrofon továbbítja hangutasítások egyértelműen a csapat többi tagja. Tud-e a fülhallgató álló egyszerű tárolás, vagy használni a rendszeres fejhallgatót. Ez a fülhallgatót a hitet harcokban nem hagyja cserben -, és ezért az általa használt Johnathan "Fatal1ty" Wendel, a legtöbb profi játékos a világon.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JP322g
Termékszám:  51MZ0310AA001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20