Oldal frissítése

Creative GIGAWORKS T50 Wireless

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative GIGAWORKS T50 Wireless

Első osztályú 2.0 hangszóró rendszer biztosítja a maximális hű reprodukciója és vezeték nélküli forgalmat támogatott NFC gyors párosítás a zenei forrás. Mindkét hangfalak egy magassugárzó selyem dóm slick magasság és ferde hajtás szövött üvegszálas gazdag, természetes hanghűségért a központi zónában. Jelentős hallani basszus még mélynyomó nélkül, köszönhetően a Creative BasXPort. Összességében tökéletesen kiegyensúlyozott hangot, és alkalmas minden műfajban.

legfontosabb jellemzői

  • vezeték nélküli átvitel
  • egyszerű párosítás
  • Az integrált audio codec APTX a folyamatos lejátszás
  • Kiváló minőségű kivitelezés

vonzó design

Kifinomult megjelenés növeli a zongora fekete és sárga szegéllyel átalakítók. Creative T50 lesz díszítése olyan hely, ahol el kell helyezni. Amellett, hogy a kapcsolat a vezeték nélküli Bluetooth segítségével bármilyen analóg vonal bemeneti eszköz alatt az ellenőrzések az első oldalon van egy külön csatlakozó zenehallgatáshoz fejhallgató.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Kód:  JJ209f1
Termékszám:  51MF1665AA000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10