Oldal frissítése

Creative GIGAWORKS T30 Wireless

4,6 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative GIGAWORKS T30 Wireless

A Creative GigaWorks T30 Wireless 2.0 hangszóró rendszer két sík selyemmembrános hangszóróval, és szövött üvegszálas kúp mélyhangszórókkal rendelkezik. Ennek köszönhetően kiváló dinamikát és erőteljes basszust kínál.

A rendszer a legmodernebb technológiával van felszerelve, így NFC vagy Bluetooth 3.0-n segítségével csatlakoztathatod mobileszközödet és élvezheted a zenét. Az aptX audio codec pedig kiváló minőségű, hosszú élettartamú lejátszást biztosít. Hatótávolsága akár 10 m.
Legfontosabb előnyei:

  • vezeték nélküli átvitel
  • egyszerű párosítás
  • veszteségmentes hangzás támogatása
  • kiváló minőségű kivitelezés
  • számos csatlakoztatási lehetőség
  • BasXPort nagy teljesítményű basszus

A hangszórók beépített vonalbemenettel vannak felszerelve más analóg hangeszközök csatlakoztatásához, illetve egy külön fejhallgató-csatlakozóval diszkrét hallgatáshoz. A csomag egy praktikus RCA-3,5 mm-es jack átalakítót is tartalmaz. Az egész készülék vezérlése könnyen hozzáférhető, az eszköz tetején található. Az egyes hangsugárzók előlapja 10 °-os szögben dönthető.

Kód:  JJ208b6
Termékszám:  51MF1655AA000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15