Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Creative GIGAWORKS T20 Series II

4,7 232 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative GIGAWORKS T20 Series II

Kristálytiszta hangzás professzionális minőségben

A GIGAWORKS T20 Series II az Ön otthonába is élethű élőzenei élményt varázsol. A stílusos hangszóró kitűnő íróasztali kiegészítővé válhat, mely nem utolsó sorban utánozhatatlan hangzást biztosít. Sikeres elődjét alapul véve, az új, két hangszóróból álló eszközt fényes fekete külsővel látták el, valamint az összes alkotóelemét továbbfejlesztettek a nagyszerű vizuális és akusztikai élmény elérésnek érekében. Az eredmény egy letisztult, mégis stílusos rendszer rendkívül lenyűgöző teljesítménnyel. 


High-end rendszer a legjobb hallgatási
 

Professzionális kivitelezés hi-fi minőségben

GIGAWORKS T20 Series II minden apró részletet kiemel kedvenc zenéjében. Kiváló minőségű mélysugárzókkal, illetve magas frekvenciájú magassugárzókkal látták el. Utóbbi a tökéletesen kiegyensúlyozott hangért felelős, ráadásul a Creative BasXPort technológiával kiegészülve mélynyomó nélküli erőteljes basszus létrehozására is képes. A két bemenet pedig lehetővé teszi, hogy egyszerre csatlakoztathassa számítógépét és MP3 lejátszóját anélkül, hogy feleslegesen kábelt kellene cserélnie.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack
Kimenetek 3,5 mm Jack

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 28 W
Min. frekvencia 50 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz

Tömeg

Teljes tömeg 1,2 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Számítógéphez
Kód:  JJ209a
Termékszám:  51MF1610AA000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20