Oldal frissítése

Creative CHRONO

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative CHRONO

A Creatice Chrono egy nagy teljesítményű, multifunkciós vezeték nélküli hangszóró. Nem csupán egy klasszikus hangszóró, melynek segítségével zenét hallgathat a telefonjáról. A hangszórót rádióként és praktikus ébresztőóraként is használhatja. Ha az ébresztőóra funkciót használja, a LED kijelzőn jelenik meg a digitális óra, és az előre beállított rádióadó hangja kelti. Az IPX5 tanúsítványú vízálló vezeték nélküli Chrono hangszóró minden körülmény között használható. 

Főbb jellemzők

  • Elegáns fekete szín
  • Multifunkciós rádió, ébresztőóra és hangszóró
  • IPX5 tanúsítványú vízállóság
  • Beállíthatja, hogy kedvenc rádióadója ébressze
  • Vezeték nélküli átvitel a maximális kényelem érdekében
  • Okostelefonok és bluetooth eszközök széles skálájával kompatibilis
  • Az akkumulátor élettartama akár 8 év

Multifunkciós Creative CHRONO

A maximális elégedettség garantálás érdekében a Creative Chrono számos beépített modullal van felszerelve, hogy megkönnyítse az Ön életét. A rádió automatikusan megkeresi a rádióállomásokat, így nem Önnek kell hosszasan keresgélnie. A kis méretének köszönhetően a hangszórót könnyen szállíthatja. 

Ébresztőóraként is használható

Ha az ébresztőóra funkciót használja, 3 lehetőség közül választhat. használhatja hagyományos ébresztőóraként, beállíthatja, hogy kedvenc rádióadója ébressze Önt reggel, valamint a telefonján beállított ébresztőóra hangját felerősítve játszhatja le a Chronóval. 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 2 W

Méret & súly

Szélesség 104 mm
Magasság 58 mm
Mélység 140 mm
Tömeg 0,37 kg
Kód:  JJ123t1l2
Termékszám:  51MF8280AA000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10