Oldal frissítése

Creative AURVANA Platinum

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative AURVANA Platinum

A Creative Aurvana Platinum vezeték nélküli fejhallgató NFC technológiával kialakítva automatikusan csatlakozik bármelyik kompatibilis készülékhez, elég csak odaérinteni őket. Természetesen a Bluetooth 3.0-án keresztül is van lehetőség csatlakozni. A fülpárnák memóriahabbal vannak kibélelve, így bármiféle kényelmetlenség nélkül élvezheti a hosszan tartó zenehallgatást vagy a telefonálást anélkül, hogy telefonját a füléhez kéne tartania. A Creative Multipoint technológiával egyszerre két készüléket ís csatlakoztathat vezeték nélkül a fejhallgatóhoz, amik közül kedve szerint váltogathat.

A fejhallgató négy beépített mikrofonjának hála képes csökkenteni a környezetében levő zajokat akár 90%-al is (20 dB-ig). A zajcsökkentésnek három szintje van melyek közül Ön választhat környezetének megfelelően - repülőgépen, benti illetve szabadtéri használatra. A nagy, 50 mm-es meghajtók képesek a érzékelni a hanghullámok legapróbb változásait ezáltal biztosítva a még erőteljesebb hangzást. A fejhallgató képes a nagy felbontású audió vezeték nélküli átvitelére és lejátszására, hála az aptX és AAC kódekek támogatásának.

A beépített akkumulátor akár 15 óra vezeték nélküli zenelejátszásra is képes (a zajcsökkentés funkció bekapcsolása nélkül). A fejhallgató könnyű vezérlésének hála egyszerűen állíthatja be a hangerőt és váltogathat zenelejátszás és hívás között. Élvezze a zenehallgatást vezeték nélkül vagy passzív módban - ilyenkor a tartós, gubancmentes kábel csatlakoztatva van.
 
További információk:
 
Vezeték nélküli átvitel:
Technológia: Bluetooth 3.0
Profilok: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Kodekek: APTX, AAC, MSBC, SBC
Max. hatótávolság: 10 m
NFC párosítás lehetősége
FastStream, Multipoint
 
Akkumulátor:
Típus: 3,7 V, 620 mAh, Li-ion
USB átviteli port (500 mA)
Töltési idő: 2 óra
Játékidő / hívásidő: 15-20 óra (aktív zajcsökkentés nélkül)
 
Alaptartozékok:
USB töltőkábel (1 m)
Cserélhető lapos audió kábel, aranyozott 2.5 <-> 3,5 mm-es sztereó jack dugó (1.2 m)
Repülőgép adapter
Utazótok
 
 

Paraméterek

Szín

Szín Barna
Kód:  JP319g
Termékszám:  51EF0590AA001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10