Oldal frissítése

Creative Aurvana ANC

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Creative Aurvana ANC

Szeretnéd, hogy kellemes legyen az utazással eltöltött idő és mozgalmasabbá tennéd a kedvenc zenéddel? Ebben az esetben ez a Creative termék számodra a tökéletes megoldás. A fejhallgató nagy előnye a vezeték nélküli használat lehetősége és hogy nincs beépített akkumulátor. Nem kell azzal foglalkozni, hogy feltöltődött-e vagy sem. Csak legyen nálad tartalék AAA elem! Aktív zajszűrő rendszerrel rendelkezik. A mindösszesen 174 gramm tömegével olyan könnyű, hogy el is feledkezel a viseléséről.  Mindenkinek kényelmes lesz az állítható fejpántnak köszönhetően, melyet minőségi memória habbal töltött, kényelmes fülpárnák egészítenek ki. Ezzel a fejhallgatóval átadhatod magad a hosszú maratoni zenehallgatásnak és a kéz nélküli telefonálásnak, fáradtság nélkül.

Legfontosabb jellemzők

  • A híres Creative márka fejhallgatója
  • Tökéletes megoldás a hosszú utazáshoz
  • 3,5 mm-es jack csatlakozóval elektronikai berendezések széles körével használható
  • Állítható fejpánt és kényelmes, minőségi memória habbal töltött fülpárnák a tökéletes kényelemért
  • Akár 40 óra üzemidő

Széles csatlakoztatási lehetőség

A 40mm-es neodímium mágnes által keltett hanghullámokkal képes visszaadni még a zene legapróbb részleteit és dinamikáját is. Hallgathatunk zenét vezeték nélkül, vagy használhatjuk passzív fülhallgatóként levehető sztereó kábellel. 1,5 méteres hossza sok szabadságot ad és nem különösebben korlátoz. Praktikus 3,5 mm-es jack csatlakozóban végződik, így a fülhallgató sokféle elektronikai eszközhöz, pl. mobiltelefonhoz, tablethez, MP3 lejátszóhoz, PC-hez vagy laptophoz csatlakoztatható. Kényelmes kialakításának köszönhetően könnyen beállíthatjuk a hangerőt és válthatunk a hívások és a zene között. Az akkumulátor élettartama akár a hihetetlen 40 órát is elérheti (ha az aktív zajszűrő funkciója nincs bekapcsolva).

A csomag tartalma:

  • Fülhallgató
  • AAA alkáli elem
  • Utazótásk a fejhallgató tárolásához
  • Levehető audio kábel inline mikrofonnal
  • Adapter repülőgép utazáshoz
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JP319d2
Termékszám:  51EF054000000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15