Oldal frissítése

Creality Falcon2 Pro 40W

4,8 4 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
535 190 Ft

Creality Falcon2 Pro 40W

Creality Falcon2 Pro 40W gravírozógép

A gravírozó legfontosabb jellemzői

Creality Falcon2 Pro 40 W

  • Anyagok széles skálájának felhasználási lehetősége
  • Magasfokú pontosság
  • BMP, DXF, JPG, JPEG, PNG vagy SVG stb. formátumok támogatása
  • Együttműködik a Laser GRBL és a LightBurn programokkal
  • Windows és MacOS OS támogatás
  • Egyszerű használat
  • 360°-os vizuális ellenőrzés
  • Beépített kamera a valós idejű megfigyeléshez
  • Többféle biztonsági intézkedés
  • Offline nyomtatás támogatása TF kártyáról

Nagy hatékonyságú gravírozás
Creality Falcon2 Pro 40W gravírozógép
A Creality Falcon2 Pro egy professzionális eszköz különböző anyagok gravírozásához és vágásához. Nagy, 400 × 415 mm-es munkaterülettel rendelkezik.Az akár 40 W fényteljesítményű, 455 nm-es hullámhosszúságú, nagy teljesítményű lézer igazán pontos eredményeket biztosít. A készülék stabilitását csúszásmentes párnák biztosítják. A működtetéshez a Laser GRBL vagy a LightBurn programok használhatók. A Creality Falcon2 Pro gravírozó praktikus átlátszó burkolatának köszönhetően védőszemüveg nélkül is tökéletesen láthatod az egész folyamatot, vagy a beépített kamerának köszönhetően valós időben figyelhetsz mindent.
Creality Falcon2 Pro 40W gravírozógép
Biztonsági intézkedések
A gravírozó működése közben nincs miért aggódni. Büszkélkedhet az FDA 1. osztályú biztonsági tanúsítvánnyal és a lézer szivárgásának megakadályozására tervezett fedélnyitó ütközővel. A Falcon2 Pro figyeli a lángokat és a szennyeződéseket. Ezenkívül a gravírozó egy gombnyomással leállítható.
Creality Falcon2 Pro 40W gravírozógép
Beépített kamera
Nemcsak a Creality Falcon2 Pro átlátszó burkolata ad valós idejű előnézetet, hanem a beépített kamera is, amely közelről figyeli az egész folyamatot. Lehetővé teszi a behelyezett termék pontos beállítását is.
Creality Falcon2 Pro 40W gravírozógép
AirAssist
A beépített AirAssist levegőt fúj a munkafelületre, hogy elfújja a füstöt és megvédje a lézerlencsét. A légrásegítés szintje manuálisan vagy automatikusan állítható be, a saját preferenciáid szerint.
Creality Falcon2 Pro 40W gravírozógép
A Creality falcon2 Pro gravírozógép használata
A gravírozható anyagok széles skálája
Creality Falcon2 Pro 40W gravírozógép
A Creality Falcon2 Pro gravírozógép számos anyag gravírozására alkalmas, többek közöttfa, bambusz, karton, bőr, gumi, műanyagés még sok más.
Kód:  CRE231213
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  CRE231213

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05