Oldal frissítése

Crate Creatures Snort Hog a szörny

4,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Crate Creatures Snort Hog a szörny

Elég bátor vagy, hogy kinyisd a masszívnak tűnő ketrecet, amelyből ijesztő hangok jönnek? Ha igen, vedd le a lakatot és feszítsd fel a fedelet, kiugrik rád Snort Hog - a Crate Creatures sorozat szörnye. Ahhoz, hogy megijesszen téged, felhasználja a 45 legfélelmetesebb hangot, amit ismer. Ha ez nem működik, akkor megpróbál a szeme villogtatásával, a pukizással és a morgással megrémiszteni. Bármennyire is undorító, nemcsak a gyermekeid, hanem az egész családdal is hamar megkedveli a Crate Creatures Snort Hog a szörny interaktív játékot. Annyira szórakozást, mint Snort Hog-al, már régóta nem éltél át..

A Crate Creatures Snort Hog a szörny interaktív játék fő jellemzői

  • A játék 45 különböző hangot tud kiadni
  • Snort Hog interaktív - megismétli a hangokat, böffent, pukizik, pislog és világít a szemeivel, és hangosan dühöng
  • Különleges képessége, hogy ragadós váladék folyik az orrából
  • A doboz a fedélen lévő lakattal és feszítővassal a tetejéhez ketrecként is szolgál
  • A csomagban található egy doboz, a szörny, egy hot dog boton
  • A Crate Creature Snort Hog a szörny interaktív játék 4 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Crate Creature Sizzle a szörny nem csak hangadásra képes

A Crate Creature Snort Hog interaktív szörny 45 különböző hang kiadására képes. De ez még csak a móka kezdete. Snort Hog rögzíti a környezete hangjait, és megismétli őket. Mind a 4 kezét odaadná egy hot dogért, ami a kedvenc étele. Snort Hog-nak tetszik, ha megrázod, dobálod és csapkodsz vele. Szemei ijesztően tudnak világítani, és amikor meghúzzák a nyelvét, hangosan dühöng. Ha túlságosan nekilendül, zárd be gyorsan a dobozba - a ketrecbe - és zárd be a lakatot. Egy idő után megnyugszik, és tovább játszhatsz vele. A Snort Hog nevű szörnyeteg a Crate Creatures családból származik. Minden Crate Creatures-nek van egy saját különleges képessége is. A Snort Hog játék képessége az undorító váladék, amely az orrából folyik, ha megnyomod.


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AA
Elemek száma 3 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 18 cm

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AA
Kód:  HRAif11063
Termékszám:  35051549253

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10