Oldal frissítése

COWON plenum P1

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

COWON plenum P1

Eredeti Hi-Fi hangzás

Nagy felbontású

Plenum 1

24bit / 192kHz nagyfelbontású audio | nagy teljesítményű Burr-Brown DAC PCM1792A | 120 db SNR, THD + N 0,0006%, áthallás -134 db | 2Vrms kibocsátás | extra precíziós oszcillátor TXCO | JetEffect és BBE + 7 | DXD / DSD / FLAC / WAV / AIFF / ALAC / APE / MP3 / WMA / OGG | kétmagos ARM Cortex | 3.7 "AMOLED kijelző 16,7 millió szín | fémvázas test | beépített, nagy sebességű memória 128 GB | micro SDXC kártyanyílás  | optikai kimenet | Matrix Viewer | Analóg sztereó szintmérő


Veszteségmentes tömörítetlen Hi-Res audio

A hallgatók kiélvezhetik a legjobb minőségű  különböző zenei műfajok tökéletes lejátszását  a 24bit / 192 kHz konverternek köszönhetően veszteségmentes és veszteséges audio formátumokban, mint például a FLAC, AIFF, ALAC, APE, WAV, OGG és MP3.  A stúdió formátumok támogatására is képes a készülék, mint a DXD (352,8 / 384 kHz) és a DSD64 / 128 (5,64 MHz), így valóban szinte bármit képes lejátszani.játszani. 

Megerősített fém váz

A PLENUE 1 már első látásra is minimalista dizájnnal rendelkezik, ezáltal képviselve a hang készülékek legmagasabb színvonalát. Az egy darabból álló fémszerkezet pontos CNC géppel és gyémántvágóval lett elkészítve. Az eloxált felület minimalizálja a karcolások megjelenését. Az egyes részletek, mint a digitális gombok, a régi analóg kapcsolókat idézik fel, a kék LED pedig tökéletesen illeszkedik az összképbe.

HD hangzás a füleinek 

A Plenum 1 tökéletesen lejátszik minden HD audio formátumot. Ez a Cowon mérnökök két éves kutatásának és fejlesztésének eredménye, akik több mint 20 éves tapasztalattal  büszkélkedhetnek az audio termelés területén. 


A luxus HiFi  lejátszó (DAC) Burr-Brown PCM1792A digitális analóg konverterrel rendelkezik, ami zökkenőmentesen kezeli még a stúdió mester felvételek formátumait is, mint a DSD128 / 64 és a DXD 24bit / 192kHz felbontások.

A tökéletes hang megteremtője

Ha valóban minőségi és magas felbontású hangzást keresel, akkor a PLENUE 1 a legjobb választás lesz. A saját kategóriájában felülmúlhatatlanul kombinálja a magas jel-zaj viszonyt (120 dB), az utolérhetetlen harmonikus torzítást ( 0,0006 %) és az extrém alacsony jelzavarást (-134dB). Ezek az akusztikus eszközök legfontosabb jellemzői, így választás közben ezt szem előtt kell tartani.

Tvůrce dokonalého zvuku
 

Kompromisszumok nélküli teljesítmény

Az egyik legfőbb előnyök közé tartozik a magas 2 Vrms kimeneti teljesítmény, amely lehetővé teszi magas impedanciájú fejhallgatók csatlakoztatását erősítő nélkül is. A precíz TCXO oszcillátornak és a különlegesen alacsony 1.0 ps Jitternek köszönhetően biztos lehetsz a kompromisszummentes hangzásban minden körülmények között.

SNR (120 dB)
 

SNR (120 dB)

A jel-zaj viszony (SNR) a hasznos tiszta és a zavaró jel (zaj) aránya dB-ben kifejezve. A magasabb SNR értékek tisztább, zajmentesebb stúdió hang minőséget jelentenek.

Jitter (10-6)
 

Jitter (10-6)

A Jitter a frekvencia zavartságát jelöli, amely a hőmérséklet és egyéb elektronikus hatásokkal merülhet fel. Az alacsonyabb Jitter érték kisebb külső és belső tényezőhatást jelent.

THD+N (0,0006 %)
 

THD + N (0,0006%)

A teljes harmonikus rajzolás és zaj (THD+N) a jel torzulását mutatják, amelyek különböző tényezők okozhattak, harmonikusakat beleértve. A kisebb érték ezek alacsonyabb előfordulását mutatja a hang forrásán, így ez magasabb minőségű hangot jelent.

Stereo přeslech (-134 dB)
 

Sztereó áthallás (-134 db)

A sztereó áthallás (crosstalk) a bal és jobb csatorna közötti interferenciát jelöli, amit az elektromágneses indukció okoz. Az alacsony érték kevesebb zavarást jelent, ami a jobb és bal csatornák tisztább működését és minőségi átvitelt eredményez.

JetEffect 7 - a kiváló hangzás következő feltétele

A JetEffect 7 és a BBE+ kombinációja a fázisok és a zavarás korrigálását teszi lehetővé, amelyet fizikai körülmények okozhatnak. Ennek köszönhetően a hang szinte stúdió minőségben lesz reprodukálva. Ezen kívül támogatja a hang személyre szabását is, így valóban ízlése szerint állíthat a hangzáson. Mindezt a BBE+ és az EQ filterek teszik lehetővé.

10-sávos EQ szűrők

Testre szabható frekvencia és szélesség minden sávban.

BBE

Magas felbontású effektusok a zenei élmény növeléséhez.

Mach3Bass

Bass booster az extra alacsony frekvenciák erősítéséhez.

3D térhatás

Háromdimenziós hang a térbeli hatásért.

MP Enhance

Frissíti a harmóniát, amely a tömörítés közben veszett el.

Reverb (8 előre beállított)

Különböző reverb effektusok a realizmus kiterjesztéséhez.

Refrén (9 előre beállított)

Különleges effektusok, amelyek gazdagítják a kimeneti hangot.

Jól felszerelt hardver és okos szoftver

A számítási teljesítményről a kétmagos Cortex A9 processzor gondoskodik, amely 1,2 GHz-en üzemel. Az óriási adatokkal járó 24 bites PCM, DXD és DSD fájlok tárolásáról a beépített 128 GB méretű eMMC memória gondoskodik. Ha esetleg kimerülne a tárterületből, akkor kibővítheti lejátszóját további 128 GB-tal a micro SDXC kártya foglalatnak köszönhetően. További érdekesség a beépített optikai kimenet, amely lehetővé teszi külső dekódolóhoz vagy az otthoni HiFi rendszerhez való csatlakozást.

Intuitív GUI és 3.7 "AMOLED érintőképernyő

A 3,7" AMOLED érintőképernyő sugárzik a színektől és garantálja a problémamentes olvashatóságot bármilyen szögből. Az intuitív grafikus felhasználói felület (GUI) maximálisan megkönnyíti a zenék lejátszásának kezelését. Elérhetőek a különböző lejátszó dizájnok, valamit a mátrixkereső és sztereofon hangszint mérő is. A dalok címei, szerzői és a dalszövegek a kijelzőn a fejlett LRC, LDB, Lyrics3 és ID3 Tag Lyrics formátumoknak köszönhetően kiválóan jelennek meg. Természetesen támogatja a lejátszási listákat is, valamint elérhető az okos kereső is, amellyel könnyebben kereshet a készüléken tárolt zenék között.

 
Kód:  JV665p1
Termékszám:  8809290182708

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20