Oldal frissítése

COWON CT5, fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COWON CT5, fekete

Csatlakoztasd a Cowon CT5 vezeték nélküli fejhallgatódat a telefonodhoz a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológiával. A fejhallgató használható Dual módban(mindkét fejhallgatót), így az akkumulátor üzemideje akár 3,5 óra, de használhatod Single  módban is (csak az egyik oldalon aktív a fülhallgató).  A Single módban több mint 24 órás zenehallgatás érhető el. A töltés ezután dokkolóban történik, amely külön akkumulátorral van felszerelve. Ez egy feltöltésrelehetővé teszi, hogy a fejhallgatókat akár háromszor is feltöltsd a tápkábel csatlakoztatása nélkül. Nagyszerű, igaz?

A fekete Cowon CT5 fejhallgató főbb jellemzői

  • Cowon vezeték nélküli fejhallgató fekete színben
  • Tökéletes társad lesz a sportoláshoz
  • Modern Bluetooth 5.0 technológia
  • IPX4 (víz- és verejtékállóság)
  • A lejátszási idő akár 3,5 óra
  • Tökéletes kialakítás
  • A kényelmes többfunkciós gomb vezérli a különféle funkciókat
  • Gyors töltés a tokban kb.1 óra alatt
  • Mikrofon a sürgős telefonhívásokhoz
  • Három különböző méretű fülhegy
  • A csomagolás tartlamaz Micro USB kábelt

Könnyű Cowon CT5 fejhallgató

A Cowon CT5 vezeték nélküli fejhallgató 6 mm-es hangsugárzóval és mikrofonnal teljesen kompakt - egyetlen fejhallgató tömege sem haladja meg a 4 g-ot. A tokkal együtt mindössze 41 gramm, így a fejhallgató tökéletes utazáshoz vagy sportoláshoz. Nagy előnye a víz- és izzadás elleni védelem (IPX4 védelem). A fejhallgatóhoz mellékelve vannak különféle méretű fejhallgató végződések. Kicserélésük egyszerű, csak távolítsd el az eredeti fülpárnákat.

A Cowon CT5 fejhallgató kényelmes vezérlése

A Cowon CT5 összes vezérlése egyetlen gombbal elérhető. A praktikus többfunkciós gomb különféle funkciókat vezérel, például a be-, kikapcsolást,  Bluetooth párosítást, zenelejátszást és hívásokat. Ezenkívül a fejhallgató támogatja a hangvezérlést, így megértheted magad a Siri vagy a Google Asszisztenssel. Az aktiváláshoz egyszerűen nyomd meg és tartsd lenyomva a többfunkciós gombot 1 másodpercig. Így minden  gyorsan és kényelmesen elérhető,beállítható.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Akkumulátor

Akkumulátor üzemideje (tok) 9 óra
Kód:  JV500m2
Termékszám:  8809290183569
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10