Oldal frissítése

COWON Black Box AE1 16GB fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COWON Black Box AE1 16GB fekete

A Cowon Systems cég 1995-ben alakult. Ez a dél-koreai fogyasztói elektronikát és szoftvereket gyártó cég 2000-ben kiterjesztette tevékenységét a hordozható lejátszókra, amely mára a tevékenysége magját képezi. A Cowon minden tesztelésből győztesen kerül ki.

Egyedülálló
A közlekedési baleset okozójának bizonyítása a COWON Black Box AE1-nek köszönhetően már nem fog problémát jelenteni. Ez a digitális autókamera a legegyszerűbb eszköz arra, hogy a közlekedési balesetnél bizonyítani tudja ártatlanságát. Ezért a COWON Black Box AE1 a legjobb megoldás, hogy megfizethető áron biztosítsa be magát az esetleges bonyodalmak ellen, amelyek minden vezetővel megtörténhetnek.

Széles látószögű képrögzítés
A jármű előtt lejátszódó eseményeket 120°-os szögben rögzíti a kamera. Az AE1 digitális kamera a szembejövő forgalmat is felveszi. A videók tárolását a 16 GB-os belső memória biztosítja, melyet microSD kártyával 32 GB-ig lehet bővíteni (a csomagolás nem tartalmazza).
Ez a modell egy beépített G-szenzort tartalmaz, amely elérhetővé teszi az esetleges autóbaleset felvételeit.
Az érzékelő lezárja a végtelenített felvételt, megakadályozva ezzel annak felülírását. A fontos felvételek így biztonságban a memóriában tárolódnak.

Éles kép
A magas, 1280x720p felbontásnak, a másodpercenkénti 30 képkockának, és a kiváló minőségű CMOS érzékelőnek köszönhetően, már nem probléma a baleset vagy közlekedési kihágás okozójának rendszámának leolvasása. Emlékezetes útjainak felvételeivel a kiváló képminőségnek köszönhetően kibővítheti a kirándulásáról készült képeit.
A beépített WiFi segítségével a kamera okostelefonnal vagy tablettel könnyen csatlakoztatható.

A csomag tartalma:
Kamera
16 GB microSDHC memóriakártya + USB olvasó
Autós töltő
Felhasználói útmutató

Paraméterek

Érzékelő típusa CMOS
Kijelző mérete 2,8 "

Elemek

Tápellátás típusa Akkumulátor
Kód:  JV662b7
Termékszám:  8809290185181
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05