Oldal frissítése

COWON Black Box AW1 32GB ezüst

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COWON Black Box AW1 32GB ezüst

A Cowon Systems 1995-ben került megalapításra. Ez a dél-koreai elektronika- és szoftvergyártó 2000-ben tört be a hordozható lejátszók piacára, amely jelenleg már kiteszi a kínálatuk nagy részét. Bármilyen tesztelésen is vegyen részt a Cowon, mindig győztesen kerül ki.

Egyedülálló

A közlekedési baleset okozójának a kiléte mostantól már nem rejthető véka alá, hála a COWON Black Box AW1-nak. Ez az autós videórögzítő a legegyszerűbb módja a közlekedési balesetben való ártatlanságod tisztázására. Ezáltal a COWON Black Box AW1 a legjobb megoldás, hogy hogyan lehet megfizethető áron bebiztosítani magad az esetleges komplikációk ellen, amelyek bármelyik autóssal megtörténhetnek.

Szélesszögű felvétel

Az autó előtti minden jelenetetet a széles, mintegy 140°-os látószög biztosítja. Az AW1 digitális kamera elől még a szembesávban történtek sem rejthetők el. A felvételeket a 32 GB-os belső tárhelyén tárolja, amely kibővíthető egy microSD kártya által, amelyek 32 GB-os kapacitásig támogatottak (nem tartozék).

Éles kép

Hála a nagy Full HD felbontásnak, a 30 képkocka per másodperc sebességnek és a minőségi CMOS szenzornak, többé már nem fog gondot okozni a baleset vagy szabálysértés okozójának a rendszámtáblájának a leolvasása. A csúcsminőségű képet ezen kívül pedig még a látványos utazásaid megörökítésére is használhatod, mondjuk ha épp kirándulni mész. Hála a beépített WiFi-nek, a kamera az okostelefonnal és a tablettel is csatlakoztatható.

Paraméterek

Érzékelő típusa CMOS
Kijelző mérete 2,7 "
Kód:  JV662b3
Termékszám:  8809290185150
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05