Oldal frissítése

COWON Black Box AN 2 Autós kamera 32GB ezüst

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COWON Black Box AN 2 Autós kamera 32GB ezüst

 

A Cowon Systems 1995-ben alakult.  Ez a dél-koreai napi használatú elektronika cikk és szoftvergyártó 2000-ben kibővítette repertoárját a hordozható zenelejátszókkal, amely mára a cég egyik fő profilját képezik. Most a BlackBox sorozat által a kiváló minőségű menetkövető kamerák piacára is betört fejlett funkciókkal.

Legfontosabb jellemzők

  • Kétsávó első Full HD és hátsó HD kamera
  • Elegáns kialakítás
  • Érintőképernyő 3,5 " kijelzővel és hangvezérléssel
  • Külső GPS-modul csatlakoztatható
  • Több felvételi mód, beleértve a parkolást
  • Jól tűri a hőmérséklet-ingadozásokat -20 ° C és + 60 ° C között
  • PC Manager szoftver felvétel-elemzéshez
  • Adatok tárolása micro SDHC kártyákon akár 32 GB-ig

Full HD kamera intelligens funkciókkal

A közúti baleset bűnösségének bizonyítása már nem jelent problémát. Ez a kétsávú elülső Full HD és hátsó HD digitális kamera a legegyszerűbb módja annak, hogy bebizonyíthasd esetleges ártatlanságodat közúti balesetek során. Ez a kitűnő megoldás minden járművezető számára elfogadható áron elérhető. Ez a modell beépített G-szenzorral és intelligens Ride vagy Park móddal rendelkezik, hogy megfelelő képeket készíthessen az autót bármilyen szögben is ért balesetről. A beépített mikrofon lehetővé teszi a hangfelvételt és a hangvezérlést is.

Széles látószög

Természetesen mind az elülső kamera, mind a hátsó objektívnek széles, 120 ° -os látószöge van. A szélesvásznú objektívnek köszönhetően sokkal nagyobb képfelületet biztosít, mint más klasszikus kameralencsék. A digitális eszköz nem fog cserben hagyni memóriahiány végett. A videókat akár 32 GB-os mikro SDHC kártyán is tárolhatod.

Éles kép

A termék rendelkezik egy nagy teljesítményű 5 megapixeles CMOS érzékelővel az első kamerában és van egy 1 MP-es a hátsó kamerája, így nagy felbontású Full HD felvétel készfelvétel tése is lehetséges. Baleset vagy közlekedési szabálysértés esetén tehát már nem lesz nehéz leolvasni a másik fél rendszámtábláját.

Az AN2-t úgy gyártották, hogy a jármű hőmérséklet - változásának ellenálljon és  -20 ° C és + 60 ° C hőmérséklet között is zavartalanul működjön. A csúcsminőségű gépet természetesen eltérő célbül is használhatod. Felvételeket készíthetsz útközben, ha vakációztok, vagy csak megörökíthetsz érdekes momentumokat, melyet az utakon tapasztalsz .

 

Paraméterek

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 5 Mpx
Kijelző mérete 3,5 "

Videó paraméterei

Videó-hangbeállítás Mono

Típus és funkció

Jellemzők Strapabíró

Elemek

Tápellátás típusa Akkumulátor
Kód:  JV662c33
Termékszám:  8809290185556

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20