Oldal frissítése

COWON Black Box AK1 16 gigabájt ezüst

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COWON Black Box AK1 16 gigabájt ezüst

Kerüljük a hosszú és csúnya veszekedés a rendőrség és a biztosító társaság, amely gyakran követik a közlekedési baleset. Használja a rekordot a fedélzeti kamera Cowon AK1 könnyen bizonyítani, hogy az ágyú volt, és hogy ki a hibás. Az ő éles képet, amely a tárolt HD felbontás és 30 fps rekord ilyen részleteket, mint például a regisztrációs jelek gyorsan mozgó járművek. A teljes áttekintést a helyzet körül is fel van szerelve egy széles látószögű objektív fényképezőgép lőtér 110 ° C. Gyenge fényviszonyok mellett az derül is nagyon érzékeny CMOS képérzékelő.

legfontosabb jellemzői

  • Könnyen azonosítható és bizonyítani a bűnös
  • A részlet kép meglátja rendszámokat a sötétben
  • Széles látószögű objektív rögzíti forgalom után az oldalak autók
  • A hosszú utazások értékelik a felvételt egy végtelen ciklusban
  • Automatikus felvétel, amikor mozog a leparkolt autó
  • Figyelmeztetés diódák megakadályozzák a tolvajok
  • Könnyen kezelheti a videókat a PC menedzser
  • Belső memória 16 GB bővíthető további 32 GB
  • Méretek: 100 x 35 x 25 mm

Felvételi módok minden helyzetre

Amellett, hogy a klasszikus felvételi meghajtó, amely automatikusan aktiválódik, ha a jármű elindult, Cowon van AK1 és felvételi funkcióval parkoló. Ez kiváltja a kamera mozgást körül parkoló autók. Ha ez megtörténik, akkor valaki a parkolási sérülés, könnyen megtudhatja, hogy mikor és ki tette. Ugyanígy működik a felvétel mód hatással. Ha a fényképezőgép határozza meg, ami a baleset, akkor automatikusan elindul a felvétel, videó és audió. A hosszú utazások értékelni fogja a képességét, hogy felülírja a legrégebbi felvételt úgy, hogy soha nem fordult elő memóriát. A maximális megbízhatóság, majd Cowon AK1 felszerelt biztonsági áramforrás, ami teljes mértékben függ az egyezmények a hatalom.

Egyszerű és kényelmes kezelés

Bármilyen változás a kamera bejelenti egy hang interfész, így nem fut le a szemét az útról. Azt is fel van szerelve többfunkciós LED kijelző villog, hogy figyelmeztesse a példa, a folyamatos felvétel, ami szintén elriasztja a potenciális tolvajok. Ahhoz, hogy a képanyag, valamint az adatok a sebesség és pozíció az autó, csak csatlakoztassa a fényképezőgépet egy külső GPS-modult. Ez nem tartalmazza. Ezek a rekordok azután könnyen kezeli a PC menedzser. Is használni, hogy módosítsa a belső beállításait a kamerát, és hozzon létre egy átfogó archív felvételek.

A csomag tartalma:
kamera
Gépkocsi-adapter
tartó
16 gigabájt microSDHC memóriakártya

Kód:  JV662x4
Termékszám:  8809290185525

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10