Oldal frissítése

COWON Black Box AF2 Fekete 16GB

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

COWON Black Box AF2 Fekete 16GB

A cég Cowon Systems 1995-ben alakult a dél-koreai fogyasztói elektronikai gyártó és szoftver bővült 2000-ben az ipar hordozható lejátszók, amely most magját képezi az üzleti.
Bárhol Cowon részt a tesztelésben, a győztes.

Ez egyedülálló

Jól mutatja a tettes közlekedési baleset már nem jelent problémát. Ez az első és a hátsó Full HD videokamera az autó a legegyszerűbb eszköz bizonyítania ártatlanságát a közlekedési balesetek utazás közben. Ez a tökéletes megoldás, hiszen elfogadták a pénzt, hogy biztosítsák és az esetleges komplikációk, ami megtörténhet minden vezető.Ez a modell egy beépített G-szenzor, amely lehetővé teszi, hogy a felvételek bármely autóbalesetben.

Széles látószögű kilátás

Samozřejmostí je široký pozorovací úhel objektivu 126° přední kamery a 120° zadní kamery. A széles látószögű objektívvel kerül megvalósítási módja érezte sokkal nagyobb területen, mint a többi kamera a hagyományos lencse.Digitális fényképezőgép, ezért ne hagyja ki a kereset az ellenkező irányba. Videa jsou ukládána do interní paměti o velikosti 16 GB. Ott van még a memória bővítése microSD kártyával akár 32 GB

éles kép

A kamera van felszerelve, 2x nagy CMOS érzékelő felbontása 2 MP kamera előtt és 1 megapixeles hátsó kamera, amely lehetővé teszi a feltölteni nagyfelbontású Full HD. Most akkor nem lesz nehéz olvasni a felvétel rendszám tettes baleset vagy közlekedési jogsértés.A képminőség zajcsökkentés éjszakai vezetés közben vagy köd objektíves fényképezőgép egy nagy előnye. AF2 fényképezőgép készen áll a hőmérséklet változására, a jármű és működhet a magas tartomány -20 ° C és + 60 ° CTop kép, hanem használni, mint egy figyelemre méltó rekordot az utazások során. A felvételek ezután kiegészíteni képeket a nyaralás.

A csomag tartalma:
elülső kamera
tolatókamera
Hegy kamerák (elöl + hátul)
MicroSDHD 16 gigabájt memória kártya + SD adapter
USB kábel
Tápkábelt a szivargyújtó
Használati útmutató

Kód:  JV662c1
Termékszám:  8809290185280
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10