Oldal frissítése

COWON Black Box AF2 32GB fekete

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

COWON Black Box AF2 32GB fekete

 

A Cowon Systems cég 1995-ben alakult meg. Ez a dél-koreai fogyasztói elektronika- és szoftvergyártó cég 2000-ben bővült hordozható lejátszók gyártásával, amelyek jelenleg az üzleti profiljuk magját képezik. 
Bárhol is tesztelik a Cowon termékeit, győztesként kerül ki.

Egyedülálló

Közúti baleset során többé nem okozhat problémát a hibás fél beazonosítása. Ez az elülső és hátsó Full HD videókamerákból álló szett a legegyszerűbb eszköze annak, hogy bebizonyítsd, nem te voltál a hibás. Egy tökéletes megoldás, hogy kedvező áron biztosítsd magad a komplikációkkal szemben, amelyek bármilyen sofőrrel megeshetnek. Ebben a modellben G szenzor is található, amely lehetővé teszi a felvételek begyűjtését autóbaleset esetén.

Széles látószögű felvétel

Az elülső kamera 126°-os, és a hátsó kamera 120°-os széles látószöget biztosít. A széles látószögnek köszönhetően jóval nagyobb felvételi felületet kapsz, mint más kamerák esetében, így a digitális kamera még az ellenkező sávban zajló történéseket is képes rögzíteni. A videók tárolására szánt belső memória mérete 32 GB. 

Éles kép

A kamera fel van felszerelve 2x nagy teljesítményű CMOS érzékelővel 2 megapixeles felbontással az elülső kamera, és 1 megapixeles felbontással a hátsó kamera esetében, amely lehetővé teszi a nagy felbontású Full HD felvételt. Ezentúl nem lesz nehéz azonosítani a közúti baleseteket okozó, vagy a közlekedési szabályokat megszegő sofőröket.
A kamera nagy előnye a képminőség zajcsökkentése éjszakai felvétel esetén, illetve a lencsék párásodás elleni védelme is. Az AF2 kamera készen áll a hőmérséklet változására a járműben, és képes megfelelően működni -20°C és +60°C között is. A kiváló képminőséget emellett felhasználhatod kalandos útjaid rögzítésére is, különböző felvételekkel kiegészítve a nyaralásodról.

Paraméterek

Érzékelő típusa CMOS
Kijelző mérete 3,5 "

Elemek

Tápellátás típusa Akkumulátor
Kód:  JV662c2
Termékszám:  8809290185297
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20